Пътешественикът във времето, който знае какви ужаси ни очакват

В социалните мрежи се появи пътешественик във времето, който сипе предсказания за предстоящите ужаси, които очакват човечеството.

Метеорити, природни бедствия, изменение на климата – потребителят, който се крие под псевдонима Time Voyager, разполага с голям арсенал от плашила и добре заработва от тях в социалните мрежи.

Първата публикация се появи в акаунта на 28 юни.

„Идвам от 2906. Извънземните са кацнали на Земята. Пирамидите в Гиза не са построени от древните египтяни, те са продукт на дистанти. Скоро ще се върнат, за да си вземат това, което е тяхно”, гласи първото съобщение.

Той традиционно започва публикациите си в Instagram и TikTok с думите „Да, аз съм истински пътешественик във времето“, след което пуска по няколко съобщения, снабдявайки ги с нагнетяваща музика и псевдокосмическо видео или снимки.

„Внимание! Да, аз съм истински пътешественик във времето, в Холандия ни чакат две важни събития. 4 януари 2023 г.: Ще бъде открит бункер, съдържащ тайните на древните цивилизации. 28 април 2023 г.: Амстердам ще бъде ударен от метеорит, който ще унищожи по-голямата част от града.

Сега пътешественикът във времето има повече от 300 хиляди абонати. Той твърди, че поради изменението на климата Австралия може да се сблъска с много по-строги карантини, отколкото по време на пандемията от коронавирус, а Антарктика дори може да стане обитаема.

Докато някои потребители чакат със затаен дъх нови прогнози, други открито се подиграват на пътешественика.

„Ако това е вярно, вашите прогнози няма ли да променят времевата линия?“, питат последователи в социалните мрежи.

Но Time Voyager не се предава и плаши съмняващите се с нови ужаси. Вярно, без да навлиза в подробности.

„Всеки, който мисли, че не съм истински пътешественик във времето, нека запомня тези дати: 14, 19 и 20 ноември. Надявам се, че събитията, които ще се случат тези дни, ще ви убедят в моята реалност и ще успеем да спасим човечеството “, пише потребителят.

КАКЪВ ДЕН ИДВА…

Ето още няколко предсказания от пътешественика във времето.

„На 25 декември 2022 г. правителството на САЩ ще разкрие тайната, че пирамидите са построени от извънземни. Дистантите са вид враждебни извънземни, които се опитват да командват галактиката. Те издигат пирамиди на всяка планета, която превземат, стига да има друг живот на тази планета. Когато се върнат на нашата планета, те ще започнат Първата космическа война.“

„8 октомври. Това е денят, в който зомби прасе ще избяга от лаборатория. То беше заразена нарочно, за да се разбере какво може да се случи. В резултат на това едно заразено прасе ще зарази няколко свинеферми. През 2024 г. вирусът ще мутира и може да зарази първия човек.

„Ето събитията, които ще се случат в Япония през следващите две години. 3 юни 2023 г.: Нов вид птица с размах на крилете 18 фута ще бъде открита близо до планината Фуджи.

8 декември 2023 г.: Авария в атомната електроцентрала Томас ще направи голяма част от Япония необитаема.“

„Отговарям на въпросите. Ще има ли трета световна война? Да, официалното начало е 12 май 2023 г. Ще научим ли някога за извънземните? Да, те вече са на Земята и провокират различни лоши неща“.

НАПРЕД КЪМ МИНАЛОТО

Напоследък социалните мрежи са наводнени от самопровъзгласили се „пътешественици във времето“ от всякакъв вид – някои уж са пристигнали при нас от миналото, други от бъдещето. Един от тях, испанецът Хавиер, криещ се под прякора Lone Survivor, твърди, че е пристигнал от 2028 г. – свят, в който човечеството вече не съществува. Неговите абонати, а те са почти 7 милиона, поискаха доказателства за твърденията му. Хавиер показа видео с изоставена казарма и спасителен хеликоптер, но не стана ясно дали има някой в ​​базата в този момент.

Той твърди, че се опитва да се премести в наши дни. В социалните мрежи той споделя пустите улици на Мадрид, Барселона, Валенсия – празни търговски центрове и магазини, зоологически градини. Вярно, животните в зоологическите градини изглеждат доста добре нахранени и поддържани, а лампите около магазините светят и не мирише на пустош..

Така се прави трафик и се монетизират страховете на хората!

A тук можете да видите публикациите му: https://www.tiktok.com/@timevoyaging/

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *