Поредният гигантски НЛО влезе във вулкана Попокатепетъл (видео)

Удивително събитие се случи в 5:46 сутринта на 5 октомври тази година във вулкана Попокатепетъл, Пуебла, Мексико.

Уеб камери записаха необичайно събитие. Камерите са заснели ярък НЛО, което бързо влиза в кратера. Обектът обаче се губи в дим, тъй като миг преди това над вулкана избухва малка експлозия и във въздуха се издига нажежена пепел.

След това НЛО отново става видимо и той прави кратка спирка, за да полети предизвикателно в кратера. Създава се впечатлението, че преди да влезе в устието на вулкана, обектът увеличава скоростта си.

Като се има предвид случващото се, изследователите имат няколко теории и най-често срещаната от тях: това е кораб на извънземни цивилизации. Други смятат, че това е обикновена падаща звезда.

Местните власти или учени не реагираха по никакъв начин на това събитие.

Извънземна база ли е вулканът Попокатепетъл?

Регистрирани са десетки наблюдения на НЛО в околностите на вулкана Попокатепетъл. Те са заснети от правителствени камери, телевизионни компании и ловци на НЛО.

Опитни катерачи твърдят, че са виждали същества с височина над два метра и половина, които се разхождат без никаква защита в планините на надморска височина над 4400 метра.

Местните също споменават, че в недрата на вулкана живеят странни същества.

Известният уфолог Скот Уоринг също коментира видеото с НЛО. Първото нещо, което е забелязал, е размерът на обекта, който според него е приблизително 100 метра. Уфологът също така предположи, че под вулкана на дълбочина от няколко километра може да се намира база на НЛО.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *