Вече е сериозно: Официално учени ще изучават феномена НЛО

НАСА избра екип от шестнадесет учени от различни университети и няколко области на науката, които да изучават НЛО в продължение на девет месеца.

Кой е по-подходящ да изучава НЛО от космическа агенция, която използва, разработва и управлява най-сложното оборудване?

НАСА трябваше да се занимава с НЛО преди десетилетия. Въпреки факта, че преди това агенцията категорично отрече факта на участието си в изследването на неидентифицирани летящи обекти, през 2022 г. всичко се промени. И много неща са се променили.

НЛО вече не са конспирации. Пентагонът иска да участва в този процес и има собствена група за изследване на НЛО. Конгресът на САЩ иска прозрачност и дори загатва, че някои от тези обекти може да не са от нашия свят.

Като цяло днес ситуацията с НЛО не е същата като преди няколко десетилетия. Освен това сега те са от голям интерес. Хората говорят за НЛО. Политиците искат да знаят повече. Военните не са сигурни дали трябва да се притесняват. И учените започнаха да проявяват интерес.

Група за изследване на НЛО на НАСА

Най-накрая в света на НЛО всичко е както трябва да бъде. Хората работят заедно, за да разберат по-добре какво представляват тези обекти и откъде идват. По-важното е, че НАСА не просто е поставила произволна група от хора в своята група за изследване на НЛО. Изглежда се отнасят сериозно към тази тема. И Агенцията прави всичко възможно да стигне до същността на НЛО с помощта на най-добрите специалисти в тази област.

Космическата агенция наскоро обяви, че е избрала група от шестнадесет души, които да бъдат част от нейната работна група за НЛО. Според агенцията независимо проучване ще започне в понеделник, 24 октомври.

Изучаване на НЛО в продължение на девет месеца

За девет месеца може да се промени много. За девет месеца майката може да зачене и да роди дете. Може да започнат войни. Така е до сега.

В допълнение, за тази цел Агенцията ще работи за определяне на начина, по който организациите на гражданското правителство събират данни. Но те ще използват и данни от други източници, които могат да бъдат анализирани, за да хвърлят светлина върху проблема с неизвестното. Говорейки за „Специалната група за НЛО на НАСА“, Томас Зурбухен, асоцииран администратор на Службата за научни мисии на НАСА, каза, че „изследването на неизвестното в космоса и атмосферата е в основата на нашата работа в НАСА“.

Всъщност в последното изявление на НАСА Зурбухен каза, че учените ще работят усилено, за да разберат констатациите. Той също така каза, че това ще помогне да се направят кратки изводи, научни заключения за това, което се случва в небето на нашата планета.

Общо шестнадесет учени от различни университети ще работят върху новата НЛО група. Служителят на НАСА, който ще ръководи проучването, е Даниел Еванс. Еванс е помощник-асоцииран администратор за изследвания в дирекция „Научна мисия“ на НАСА.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *