НЛО с размерите на Луната се намира на повърхността на Слънцето повече от година (видео)

Уфолозите често съобщават за своите наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) близо до Слънцето, но този път всичко е малко по-различно.

Известният уфолог Скот Уоринг откри НЛО, който буквално се плъзга по повърхността на Слънцето.

Според изследователя обект с форма на триъгълник се плъзга над повърхността на Слънцето повече от година. Той заяви това, позовавайки се на диаграмата на Helioviewer. Уоринг смята, че размерът на обекта е просто огромен – колкото Луната.

Уфологът каза, че се е писал на учени от НАСА чрез своя акаунт в Twitter с надеждата да получи обяснение за това явление, но няма отговор от тях.

Каквото и да е това обаче, НЛО е с триъгълна форма и обикаля там от много години, както се вижда от кадри от четири камери на НАСА (така че не е дефект в една от камерите). Обектът е черен, което означава, че не е горещ, запазвайки по-ниска температура, дори когато се плъзга по Слънцето. И най-интересното е, че периодично се връща в първоначалното си положение, намирайки се в зрителното поле на Земята.

Позовавайки се на данните от наблюденията, Скот Уоринг ги нарича безспорни доказателства за присъствието в Слънчевата система на извънземни цивилизации, които наблюдават Земята.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *