Извънземни са заловени от бразилската армия през 1996 г.

Бразилски военен разказа как е помогнал за залавянето на извънземни през 1996 г.

През януари 1996 г. в Бразилия се случва така нареченият „инцидент във Варгиня“, когато НЛО се разбива и няколко души виждат странни същества в град Варгиня.

Има много малко надеждна информация за този случай, предимно слухове и клюки. Включително се говори и за това, че бразилските военни са успели да заловят живи две извънземни същества.

Наскоро изследователят на НЛО Едисън Бонавентура откри мъж, който през 1996 г. е един от военните, извикани във Варгиня. Мъжът се казва Сауло Хосе Мачадо и той разказа как е помогнал за транспортирането на едно от извънземните.

Видеоклип от това интервю на португалски беше публикуван в YouTube канала „Enigmas e Mistérios“ (по-късно, уви, това видео беше прехвърлено в ограничен режим).

Според Мачадо той е бил младши войник през януари 1996 г., когато животът му се е променил завинаги след пътуване с други войници от базата му в Бело Оризонте до югоизточна Бразилия във Варгиня за операция, подробностите за която по някаква причина изобщо не се казват.

Това, че операцията е странна, веднага заподозрели военните, тъй като им било наредено да вземат пушки, но не и патрони за тях. И преди да успеят да кацнат на правилното място, близо до гората, те видели, че двама други войници влачат някакво необичайно същество от гората.

„Първото нещо, което привлече вниманието ми, беше една много голяма глава. Главата беше напълно непропорционална на тялото. И с много големи червени очи. И тогава, през 10-те секунди, когато го видях, забелязах, че тялото му беше покрито с нещо като мазнина. Тъмно, червеникаво, с цвят на желязо, но много мазно, със странна миризма, която ми напомни на ацетон“, казва Мачадо.

Във видео интервю Мачадо показа своя рисунка на създанието, което видял.

Неговото описание на външния вид на създанието съвпада с описанието, известно преди това от местните жители (три сестри и майка им). Те казват, че съществото е малко на ръст, с голяма глава, големи червени очи, слабо тяло, само с два пръста на краката и кафеникава кожа.

Майката на момичетата казва, че когато стигнала до мястото, където децата й видели това същество, веднага усетила силна миризма на амоняк.

Според слуховете около два дни след залавянето на първото същество е открито второ такова същество. Има и съобщения за войници, които са посетили мястото на катастрофата на НЛО и са взели останките със себе си.

Някои хора твърдят, че двамата ранени „извънземни“ първо са били откарани в медицинска клиника, преди да бъдат отведени от военните.

Уфологът Едисън Бонавентуре смята Сауло Хосе Мачадо за надежден военен свидетел в нещо, което може да се опише като аналог на инцидента в Розуел в Бразилия.

Що се отнася до официалната реакция на местните власти на разпространяващите се слухове за катастрофата на НЛО и извънземни, полицията на Варгиня заяви следното:

Тези млади жени и майка са видели гражданин, известен като Мудиньо, който вероятно има известна умствена изостаналост и чиито физически характеристики отговарят на описанието, което прави вероятно този гражданин да е бил мръсен поради проливните дъждове. Когато го видели приклекнал, трите уплашени жени го взели за космическо същество.“

Що се отнася до присъствието на военни и линейки в района тази вечер, се посочва, че те са били там по друга причина.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *