Извънземното влияние и футуристичните знания на Никола Тесла

Той си представя новите технологии много преди времето си. Тези образи изпълваха ума му. Твърдеше, че е общувал със същества от друг свят. Никола Тесла беше и си остава мистерия за обикновения свят.

Всички велики художници, изобретатели и творци, включително Никола Тесла, чувстват, че са инструменти с по-висша цел. Има ли програма за човечеството? Има ли по-голям скрит план, който надхвърля нормалната ежедневна рутина?

Винаги се е смятало, че във всяко поколение на Земята се изпращат определени души, родени с рецептори за висше познание, предназначени да изведат човечеството на ново ниво на развитие.

На 7 януари 1943 г. Никола Тесла умира от инфаркт на 33-ия етаж на хотел New Yorker. Няколко часа след откриването на тялото му, неговият племенник идва в стая 3327 и установява, че тялото на Тесла, както и неговите рисунки и бележки, вече са били отнесени.

Има твърдения, че те са били иззети от ФБР и бързо класифицирани като „строго секретни“. Официалната версия гласи, че не е открито нищо съществено.

Нови открития на независими изследователи твърдят, че те съдържат таен план за развитието на човешката цивилизация, получен от извънземна добронамерена цивилизация. Това веднага подсказва, че Никола Тесла е получил знанията си от някъде другаде.

Защо неговите записи представляват такъв интерес за правителството на САЩ?

Тесла е роден във време, което съвпада с древно кабалистично пророчество. Според него портите на мъдростта ще се отворят на Земята и човечеството ще намери своите лидери. А кой е роден по това време? Никола Тесла и Алберт Айнщайн.

Но има ли нещо друго освен пророчества и слухове, свързани с Никола Тесла и неговите знания?

През цялата история е имало различни пророци и учени, които са повлияли на еволюцията на човечеството.

Забележителни примери са Галилео, Коперник, да Винчи, Айнщайн и Тесла определено попадат в тази категория. Всички те са свързани с освобождаване на енергия от непознато знание, което в момента е невъзможно, като се има предвид, че са родени с обикновен човешки разум.

Учените, участващи в проектите на Тесла, смятат, че той е бил нещо като човек-приемник. Мнозина стигат толкова далеч, че предполагат, че Никола Тесла е получил знанията си от неземни сили, които са му помогнали да развие невероятните си способности и да направи открития, които озаряват света днес.

Никола Тесла е имал знанието, че във Вселената има основа, която цялото човечество може да използва, само ако знаят как правилно да настроят сетивата си.

Ученият вярвал в легенди за кули, които предавали енергия. Един такъв пример са древните обелиски, които намираме по света. Според някои специалисти те някога са били свързани и са използвали магнитното поле на Земята.

Умишлено ли са „забравени“ познанията на Никола Тесла?

Една нощ Никола Тесла проследява гръмотевични бури на 960 км със своя усилващ предавател. Изведнъж той улавя сигнали от неизвестен източник.

Това е поредица от три импулса, които му се сторили математически. След дълго мислене той стига до извода, че те идват от космоса.

Изведнъж Тесла се променя и започва да казва, че атомите са като слънчеви системи и че светлината може да функционира като вълна и като частица.

Според някои теории на конспирацията Айнщайн е бил използван от други извънземни, но е получил Нобелова награда за същата идея. Бор и Ръдърфорд също получават Нобелова награда за откритието, че атомите са като малки слънчеви системи.

Въпреки това Tесла никога не е получавал признателност или награда за точно същото откритие, направено на по-ранен етап.

Според някои изследователи некоректното отношение на лекарите към него се обяснява със страстта му към извънземните. А може би той просто не е от типа учени, които допускат външен контрол, което го прави неудобен за правителството и тайните служби. Знанието на Никола Тесла просто е било твърде далеч преди времето си, а мисленето му е твърде нетрадиционно.

Ето защо много от неговите открития са не само игнорирани, но и отхвърлени. Без Никола Тесла нашият свят нямаше да е толкова развит, колкото го познаваме днес, но ако скритите му изобретения бяха приети и разкрити на обществеността, кой знае къде щеше да е човечеството днес…

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *