„Огромен град“ на Слънцето забеляза известният уфолог Скот Уоринг (видео)

Известният изследовател Скот Уоринг заяви, че една от снимките, направени от космическата сонда SOHO на НАСА, показва „град под повърхността на Слънцето“.

На 15 ноември 2022 г. беше публикувано странно изображение на Слънцето с мистериозни геометрични форми. Скот Уоринг уверява, че това са структури, скрити под повърхността на звездата.

Град, скрит под повърхността на Слънцето

Въз основа на формата му той е убеден, че това е огромна извънземна мегаструктура, тъй като се виждат само около 3% от действителния й размер. Останалото, оказва се, е скрито в самото Слънце. Той смята, че се вижда само тази малка част.

Изследователят обяснява, че в своите повече от 20 години изследвания на НЛО, той е виждал този феномен само 2 пъти. За последно това се е случило през 2013 г. Сега той е убеден, че вътре в Слънцето има истинска сфера на Дайсън.

От векове са ни казвали, че Земята е в привилегировано положение, защото ако беше по-близо до Слънцето, животът би бил невъзможен, но учените смятаха, че това не може да бъде потвърдено по никакъв начин.

Според НАСА максималната температура, която една планета трябва да има, за да съществува живот, е 122 градуса по Целзий. В ледените шапки на Меркурий обаче има лед и близостта до Слънцето осигурява на планетата температура от 400 градуса по Целзий. Това изглежда нелогично.

Обитаемо ли е Слънцето?

Някои членове на научната общност предполагат, че Слънцето не е звезда, а електромагнитен център с нулева точка, който не генерира топлина.

Учените казват, че топлината на Земята е резултат от преминаването на слънчевите лъчи през атмосферата. Така температурата на планетата ще се определя от атмосферата в резултат на излагане на радиация.

През 1937 г. се появява „Електромагнитната теория на студеното слънце, анализ на новата структура на Вселената“, написана от салвадорския инженер Исаяс Араухо.

Същата предполага, че родителската звезда изобщо не излъчва светлина, тъй като е студено светило, а дневната светлина е изкуствена, което обяснява нейния ярко бял цвят, яснота, проникваща сила и реда на разлагане на нейния спектър. Дори ултравиолетовите лъчи не могат да бъдат приписани само на звездата.

Някои дори твърдят, че НАСА просто създава изображения на Слънцето и ги публикува.

Сър Уилям Хершел, немско-британски астроном, предположи, че звездата се движи към съзвездието Херкулес, увличайки цялата Слънчева система със себе си.

Той също така предположи, че на Слънцето може да има живот и че неговите обитатели не страдат от силна топлина, както например на Земята, тъй като Слънцето е хладно тяло, а не гореща разтопена маса.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *