Подземният град на гигантите под Тибет със саркофазите на „боговете“

Възможно ли е в древността да е съществувала неизвестна цивилизация, която да е живяла дълбоко под земята и обитателите й да са били с гигантски ръст? Просто измислица, ще кажат мнозина, но може би не всичко е толкова просто.

През 1956 г. странна книга, наречена „Третото око“, е публикувана в Обединеното кралство от човек на име Тусди Лобсанг Рампа. Зад този псевдоним стои британецът Сирил Хенри Хоскин (1910-1981), който напълно сериозно се смята за превъплъщение на тибетски лама.

Представяйки се за тибетски лама, Хоскин публикува много книги, но ни интересува „Третото око“, защото описва подземния град на древните гиганти, уж съществуващи в Тибет – „Боговете“ .

Книгата е написана като „автобиография“ на ламата и неговия живот в манастира Чакпори в Тибет. Сред многото странности в книгата, като операцията на Рампа да пробие дупка в собствената си глава, за да освободи мистериозни умствени способности, да отвори Третото око и странното откритие на собственото му мумифицирано тяло от предишно въплъщение, е неговата история за откриването на огромен подземен свят точно под столицата на Тибет, Лхаса.

Книгата описва как Рампа и местен свещеник слезли под двореца на Далай Лама (двореца Потала), за да изследват система от пещери, чиито стени били украсени със странни символи и рисунки от неизвестни епохи.

Следвайки тъмния тунел, водещ надолу, Рампа влиза в огромна пещера с подземно езеро. Таванът на пещерата бил толкова висок, че той не могъл да определи височината му, тъй като светлината от лампата му не достига до тавана.

Тук по стените са изрисувани странни геометрични рисунки, както и изображения на хуманоидни същества с огромен ръст и странни механизми, каквито той никога не е могъл да си представи, заедно с писмена на непознат за него език.

Тогава Рампа и свещеникът слезли по страничен проход и когато се обърнали, се озовали в „черна стая“, където имало три саркофага, направени от гладък черен камък, подобен на обсидиан. Те били покрити с много странни символи и нещо, което прилича на звездна карта.

Вътре в тях имало тела на гиганти, които свещеникът, който го придружавал, нарекъл телата на древните богове, дошли в нашия свят в древността.

„Погледнах, очарован и изпълнен с благоговение. Три голи златни фигури лежаха пред нас. Двама мъже и една жена. Всеки ред, всеки знак е точно възпроизведен в злато. Но размерите! Жената беше дълга почти десет фута (3 метра), а по-големият от двамата мъже беше най-малко петнадесет фута (4,5 метра).

Главите им бяха големи и заострени към върха. Челюстите бяха тесни, с малка уста с тънки устни. Носът беше дълъг и тънък, а очите дълбоко поставени. Не изглеждаха мъртви, а сякаш спяха.“

Нещата стават още по-странни, когато Рампа и свещеникът продължават пътуването си през сложен лабиринт от влажни пещери, тунели и проходи. Рампа твърди, че в потискащата тъмнина тук под земята са видели „фантастични същества“, подобни на които той никога не е виждал, да се движат наоколо, както и ярко осветена стая, скрита зад плъзгащ се стенен панел, в която има много странни неактивни машини, чиято цел не може да разбере.

Когато тази „обиколка“ приключва, Рампа заяви, че е придобил нова способност да вижда във времето и че е виждал видения от древни времена, когато тези мистериозни гиганти, които той видял в саркофазите, са управлявали нашата планета.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *