„Този, който владее вашето внимание, владее вас“

Колко мислите, че принадлежите на себе си? Ако анализирате колко време на ден прекарвате в четене на различни медии, колко време скролвате през фийдовете на различни социални мрежи, колко бързо се въвличате в нечии клюки, колко пъти се тревожите за натрапени страхове, колко често ви притесняват различни съжаления за миналото и т.н., ще се изненадате, че през повечето време вниманието ви е отвлечено от най-важното – от вас самите!

Където и да отидете, каквато и джаджа да включите, ще има опити да привлекат вниманието ви с различни рекламни банери. Ако поне един ден съзнателно наблюдавате каква част от вниманието ви се отделя на различни реклами, ще искате да избягате в гората.

Вземете същите тези църкви от различни деноминации, където не е необичайно да срещнете свещеници, които вместо да служат на Бога, се ругаят един друг, за да задържат енориашите в църквата си и очевидно не за да продадат повече свещи!

Така че защо е важно да се научите да управлявате и контролирате вниманието си? Защото вашето внимание е точката на концентрация на вашата енергия в пространството!!! Веднага след като се научите съзнателно да контролирате вниманието си, ще се научите да контролирате своя енергиен потенциал и да го насочвате към материализиране на вашите желания.

В крайна сметка всяка мечта е просто непроявен потенциал от антиматерия, който е достатъчен, за да ви даде енергия  чрез концентрация на вниманието и готово, това не е магия – това е физика!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *