Инвазията? Генерал ван Херк не изключи извънземния произход на свалените въздушни обекти

Ръководителят на Северноамериканското командване за противовъздушна отбрана (НОРАД), американският генерал Глен ван Херк, не изключи възможността за извънземен произход на свалените обекти в небето над Северна Америка.

Той отбеляза, че военните не просто така наричат ​​унищожените устройства обекти, а не ги определят като балони.

„Ще оставя на разузнаването и контраразузнаването да го разберат. Не изключвам нищо“, каза генералът на брифинг (цитиран от Ройтерс).

Глен ван Херк също така не обясни как обектите са останали във въздуха. Той предположи, че вътре в структурата може да има газ или двигателна система.

Представителят на Камарата на представителите на Мичиган Джак Бергман каза по-рано, че осмоъгълен обект е бил свален над езерото Хурон. Той каза това пред Fox News.

Свалянето на обект над езерото Хурон на 12 февруари беше четвъртото свалено устройство във въздушното пространство на Северна Америка от началото на февруари. Известно е само, че първият обект е бил китайски балон.

А какви са били други устройства все още не е установено. Американските военни все още не са успели да открият останките в Аляска – там бе свален вторият въздушен обект.

Снимката е илюстративна.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *