Този свят не е създаден за човека

Той отчита не толкова човешките желания, колкото общите процеси. Човек обаче може да извлече полза лично за себе си, намирайки се вътре в тези процеси.

При условие, че умее да ги вижда, разбира и различава един от друг.

Доста често човек се сблъсква с факта, че някакво пространство не го приема и дори сякаш го отхвърля. В този случай човекът казва, че това място „не е мое“.

Предполага се, че именно в тази област на човешките взаимодействия той не може да направи нищо, а ако нещо се случи, то е с невероятни усилия. В такава ситуация човек или продължава да се движи с потока, без да иска нищо, или започва да търси „своето“.

В магията и двата подхода са погрешни и ето защо. Първият дори не се обсъжда, тъй като съгласието, че съдбата ви е да бъдете биомаса, няма нищо общо с магията.

Освен ако, разбира се, това състояние не се използва като временно средство за мимикрия, а наистина е начин на живот и мислене.

Второто е по-конструктивно за човешки воин, но за магьосника има подпис в собствената му импотентност и съгласие, че е неспособен на нещо. Абсолютно невъзможно е да се мисли така.

Това означава, че магическото съзнание трябва да оцени случващото се в пространството и времето по някакъв друг начин. Ако усещанията казват, че това пространство „не е мое“, тогава би било логично след това да зададем въпроса: чие? Ако не мое, то чуждо ли е? Пространството се прави от егрегорите информационно, а от хората – енергийно.

Следователно на това място (точка) се сформира такава конюгация от енергийно-информационни взаимодействия, които са непознати, неразбираеми и, което е важно, няма умение да се живее в тях и да се постигат резултати.

Обикновеното човешко съзнание ще предпочете да се примири, но магическото ще разпознае, разбере и научи.

magia.mk999.one

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *