Гигантски НЛО се появи близо до МКС и НАСА незабавно прекъсна живото предаване (видео)

НЛО с форма на пура се движи напред, докато камерата на МКС  е насочена към Земята, съобщава Daily Star.

След като ловците на НЛО забелязаха мистериозния НЛО с форма на пура в предаването на живо на НАСА, те решиха, че това е истинско доказателство за съществуването на извънземни.

В продължение на години теоретиците на конспирацията внимателно наблюдават космическото пространство чрез емисии на живо от Международната космическа станция (МКС).

Наблюдение, случило се преди шест години, шокира ентусиастите.

Известният търсач на извънземни „Streetcap1“ забеляза „огромен кораб“, който кръстосва заедно с две кълба точно над Земята. Обектът с форма на пура се премества вдясно на екрана, а двете кълба отдолу сякаш проблясват и се придвижват напред.

Той коментира: „Мислех, че виждам нещо. Трябваше да действам бързо. Това трябва да се появи в архива по-късно за тези, които искат потвърждение.“

„Затъмняването в края беше внезапно и предполагам, че са намалили малко яркостта, защото са го забелязали. Съжалявам за качеството, но това беше на стотици мили.“

„Streetcap1“ забелязал, че НАСА веднага е изключила предаването на живо след забелязването на НЛО.

Тайлър Глокнър, известен Youtuber на „Secureteam10“, сподели мислите си за наблюдението и каза, че никога преди не е виждал нещо подобно.

„Проследявах стотици, вероятно хиляди часове предавания на живо от МКС и съм виждал НЛО, виждал съм ледени кристали, виждал съм космически отломки и съм виждал отражения на светлина“, казва той. „Това, което виждаме тук, не прилича на нищо от видяното.“

„И изглежда, че скоро след като тези обекти попаднат в полезрението, НАСА – или умишлено, или НЛО го правят сами, но обектите бързо се затъмняват.“

 

Учените от НАСА не потвърдиха наблюдението, но няколко месеца по-късно, през октомври 2017 г., те откриха междузвездния обект „Оумуамуа“, преминаващ през слънчевата система.

Това е скалист обект с форма на пура, който има 400 метра дължина. Някои учени, включително астрофизикът Ави Льоб, предполагат, че това е истинска извънземна сонда, която е пристигнала в Слънчевата система, за да събере информация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *