Мистерията в Лас Вегас: пришълци от космоса или илюзия? (видео)

Лас Вегас е град, известен със своите ярки светлини, казина и места за забавление. Но наскоро той привлече вниманието не само на играчи и туристи, но и на световните медии благодарение на мистериозен инцидент, включващ появата на странни обекти в небето и непознати същества.

Според Daily Mail на 30 април полицай от Лас Вегас е заснел на видео нещо необичайно – синьо кълбо, което се носи с голяма скорост в нощното небе. Интересът към инцидента се разгоря няколко седмици по-късно, когато медиите научиха за този мистериозен случай.

Според полицейската справка инцидентът е станал в 23.50 часа. Специалната камера на офицера е заснела странен обект, летящ във въздуха, само минути след обаждане от жител, който твърди, че „нещо абсолютно извънземно“ е кацнало близо до къщата му. А 39 минути след първото обаждане спасителната служба получава второ съобщение, в което мъж говори за наблюдение на падащ предмет и появата на две непознати същества в задния двор на къщата му, които той описва като извънземни.

Един от съседите, онемял от случващото се, споделя впечатленията си: „Зад него има едно същество с височина около 2,5 метра, а второто същество е вътре. Имат огромни блестящи очи, гледат ни и все още са тук. В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега, това е… Ужасени сме. Те са много големи, почти три метра високи. Приличат на извънземни. Имат големи очи, не мога да кажа точно какви. И имат голяма уста. Те имат блестящи очи и не са хора. Това 100 процента не са хора“, казва развълнуваният свидетел.

Съобщенията за извънземни силно разтревожиха полицията, реакцията им на събитията беше записана на видео от камера на тялото. Един от полицаите признава: „Имам пеперуди в стомаха, приятелю. Видях падаща звезда и сега тези хора говорят за извънземни в задния двор.“

Веднага след получаване на съобщения за появата на извънземни същества, полицейски отряд беше изпратен на мястото на възможното кацане на неизвестни същества. Служителите на реда изслушаха свидетели, но не бяха намерени доказателства, потвърждаващи идването на извънземни.

Семейството, което съобщи за инцидента, е поставило камери в задния си двор, в случай че мистериозните гости се върнат.

Този инцидент стана обект на бурни дискусии в Лас Вегас. Някои смятат, че това е истинска среща с извънземни същества, докато други са склонни да приписват всичко, което се случва, на илюзия или стечение на обстоятелствата. Но въпреки различните мнения, фактите оставят място за много въпроси и теории.

Ще има ли по-нататъшно разследване, ще бъде ли разгадана мистерията на извънземните от Лас Вегас или ще си остане вековна мистерия? Може би само времето и новите факти ще ни помогнат да разберем какво наистина се е случило онази нощ в небето над града на хазарта.

Последвайте ни в Телеграм

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *