Отвличането на Мейбъл Уайт: Извънземни същества създават хибридна раса

Случаите на отвличане на хора от извънземни винаги са представлявали интерес за хората. Мнозина считат, че това е измислица, но има и такива, които вярват в подобни истории.

Мейбъл Уайт е една от малкото отвлечени хора от извънземни, чиято история изглежда правдоподобна за мнозина.

Мейбъл Уайт е отвлечена от извънземни през 1954 г. Тя разкрива, че са я качили на борда на техния кораб и са прекарали няколко часа в преглед на тялото ѝ. Интересното е, че те не й навредили, а напротив, проявили грижа и внимание. Дори й давали хапчета за облекчаване на болката след процедурите.

Най-мистериозното в тази история обаче са мотивите на извънземните. Мейбъл Уайт казва, че те създават хибридна раса, но не разкрива истинската й цел. Тя ги попитала защо го правят, но те не й отговорили ясно.

На 23 април 2023 г. в медиите беше пуснато никога непубликувано интервю с Мейбъл Уайт, в което тя говори за срещата си с извънземни същества и техните мистериозни мотиви зад това, което тя нарича програмата за „хибридизация“.

„Казаха ми, че създават хибридна раса, но никога не разкриха истинската си цел“, спомня си Уайт. „Попитах ги защо събират яйцеклетки и го правят, но те така и не дадоха ясен отговор.“

Уайт си спомня случки от детството си през 30-те години на миналия век, когато тя и семейството й стават свидетели на странни огньове, витаещи над петролни кладенци.

Многократно ден и нощ близо до тези кладенци забелязвали малки хуманоиди, облечени в бяло. Уайт и нейните родители се опитали няколко пъти да се доближат до тези странни създания, но те винаги изчезвали, без да искат да осъществят контакт.

Отвличания на хора от НЛО се случват от древни времена, за което има достатъчно информация в историческите източници, достигнали до нас. Всъщност всички древни истории говорят за едно – „Боговете от небето“ пристигнали „от звездите“ и слезли на Земята, където създали хората.

Те помогнали за сформирането на човешката цивилизация, но не от добри намерения, „богове“ не били добри самаряни – хората са създадени за добив. Експериментите върху създадени хора никога не са спирали. И в наши дни има случаи с отнемане на органи от животни, а не само от тях. Работата по създаването на хибридна раса продължава. И описаният по-горе случай е само още едно потвърждение за това.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *