Повече от 100 000 японци са над сто години

А след само 15 години в Япония ще има повече от един милион столетници.

Защо?

Няма други държави в света с такива постижения по отношение на продължителността и качеството на живот. Някои ще спекулират, че тайната на тяхното дълголетие е, че ядат сурова риба и водорасли.

Това няма да е правилно.

Има много страни по света, особено тези, разположени на бреговете на топли океани, където местните жители ядат морски дарове, плодове и зеленчуци от сутрин до вечер и живеят наполовина по-малко.

Тайната на дълголетието се крие във факта, че японците са единствените хора на Земята, които, когато общуват, се опитват да не развалят настроението на своя събеседник.

Невъзможно е да се намери по-позитивна държава в света.

Следователно виждаме истинско икономическо чудо, те нямат земя, няма къде да сеят ориз и да строят градове, нямат абсолютно никакви природни ресурси. Но в същото време те са най-богатата нация в света.

Средната японска заплата е три хиляди и половина долара.

Защо ви разказваме за тези невероятни постижения? Факт е, че тайната на успеха на цялата страна се крие във факта, че японците са сред първите, които се научиха да контролират мислите си. Разбирайки отлично, че негативните мисли убиват не само настроението на събеседника, но и здравето и бъдещето му.

Те изхвърлиха думата „не“ от езика си. Това стана естествено, защото всеки от тях в училище, у дома, на работа контролира мислите си и не позволява на негативните мисли да развалят живота и бъдещето на други хора.

За съжаление в повечето страни хората не разбират, че мислите са семената, от които ще израсне тяхното бъдеще, бъдещето на техните деца, бъдещето на тяхната компания, бъдещето на тяхната страна.

Грижете се един за друг, обичайте се и бъдете обичани…

 

Население (2021) 125 927 902

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *