Странното „рептилско“ семейство от Суматра (видео)

Семейство Манурунг живее в Суматра (Индонезия). От петимата души (баща и четири дъщери) четирима имат странна вродена аномалия, която е деформирала лицата им, превръщайки ги в „извънземни“ или „рептилоидни хибриди“, както ги нарекоха в интернет.

Аномалията е била предадена на три от четирите дъщери от баща им, а четвъртата дъщеря, която е родена с нормално лице, се смята, че е наследила чертите на вече починалата си майка, която също е била нормална на външен вид.

Тъй като никой от членовете на семейството всъщност не е бил прегледан от професионални лекари, все още не е ясно какъв вид генетична аномалия е превърнала лицата им в нещо страховито и свръхестествено.

Предполага се, че те може да имат това, което е известно като синдром на Parry-Romberg, наричан още синдром на Romberg или прогресивна лицева хемиатрофия. Това е състояние, при което меките тъкани на лицето (мускули и мазнини) постепенно отмират, лицевите кости се деформират, а кожата изтънява.

Повечето местни обаче смятат, че всичко това се дължи на силно проклятие, което някой някога е направил върху бащата на дъщерите му или върху цялото му семейство.

Мнозина реагират негативно, когато видят семейство Манурунг, но членовете на семейството казват, че отдавна са свикнали с подобна реакция.

За щастие, аномалията, която е деформирала лицата им, изглежда не е повлияла на общото им самочувствие. Ето защо членовете на семейството не бързат да стигнат до лекари специалисти, за да разберат какво им е.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *