Извънземни: Деца в Пуерто Рико и Мексико си „спомниха“ родната планета в съзвездието Андромеда

Мнение на специалиста Хорхе Мартин.

Уфолозите признават Пуерто Рико за едно от най-посещаваните места в света от извънземни. Само според официалната статистика тук се наблюдават средно над 300 полета на неидентифицирани летящи обекти годишно. А колко не са публично достояние?

Нещо повече, контактьори от цял ​​свят са съгласни, че край бреговете на Пуерто Рико има извънземна база. От средата на 60-те години местните жители се сблъскват със странен феномен, когато деца на възраст 2-3 години заявяват, че искат да се приберат у дома. В по-съзнателна възраст се появи специфика – към планетата на душите в съзвездието Андромеда.

Твърди се, че те са били отведени оттам и са заселени в базата на извънземните в океана, за да ги заменят със земни деца, които са необходими за някакъв вид експерименти. Според вестниците от онова време подобни случаи наброяват десетки и дори стотици случаи в Пуерто Рико, Мексико и покрайнините на Съединените щати. Мистериозната поредица от събития се развиваше на вълни.

Така през 1963 г. в Пуерто Рико има 161 потвърдени случая, а през 1967 г. само 14, но през 1974 г. отново има скок до 152. По правило това са деца от 2 до 8 години. След като ставаха на 9 години, те вече не говореха за това …

Местни изследователи и уфолози се опитаха да обяснят по някакъв начин тези странни фантазии. Детският психолог Рамона Саймън разговаря с деца, които твърдят, че са извънземни. Според нея те са преминали безпогрешно всички тестове и методи за откриване на лъжи или бурни фантазии. Обикновените деца не са в състояние да измамят специално разработени тестове, особено в масови количества. Но беше невъзможно да се повярва на тази информация.

Стигна се дотам, че властите на Пуерто Рико през 1986 г., когато имаше нов скок на подобни съобщения, поискаха задълбочено проучване на деца, които се обявиха за имигранти от съзвездието Андромеда. Екип от специалисти идентифицира семействата, в които са възникнали тези случаи и комуникира с децата. Беше съставен специален списък с въпроси, на които събеседниците отговаряха.

Странни неща разказаха деца на възраст от 2 до 8 години

Изненадващо, във всички случаи децата описват една и съща планета, сякаш не е фантазия, а реален спомен! Последната вълна от тези инциденти се случи през 2004 г. Оттогава децата на пуерториканци и мексиканци не са казвали нищо подобно. Какво беше и защо спря? Беше ли всичко майтап? Експертите не смятат така.

Уфологът от Пуерто Рико Хорхе Мартин проведе собствено разследване. Той разговаря с психолози, които са събирали информация от деца. Оказа се, че екзопланетата Gliese 581g се нарича планетата на душите. Като се имат предвид подобните отговори и преминаването на сложни психологически тестове за откриване на измама, заслужава да се отбележи, че всичко казано вероятно е вярно.

В този случай получаваме следната картина. Извънземните в някакъв момент заменят децата в Пуерто Рико и Мексико. Това означава, че извънземната база наистина е съществувала и те са били в контакт с хората. За някакви неизвестни свои цели извънземните се сдобиват със земни деца. След 8 години живот на Земята паметта на децата за родната им планета е изгубена, заменена от образователна информация.

От началото на 60-те години на миналия век, според статистиката на странните събития, тези експерименти са продължили повече от 40 години. И едва през 2004 г. те приключиха. Може би количеството биоматериал е достигнало необходимата маса или може би представителите на извънземна цивилизация са напуснали Земята – тук няма и не може да има конкретика, само предположения. Но фактът, че тези явления вече не се случват, красноречиво сочи края на тези странни и ужасни експерименти.

Източник: Biosferatum

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *