Мистериозните чантички на боговете, изобразени по цялата планета

Как става така, че хилядолетни изображения на анунаки изобразяват богове, държащи мистериозна чанта? А изображенията на древните култури на Мезоамерика, разположени от другата страна на планетата, показват същото.

Мистериозната „ръчна чанта“ на боговете, изобразена в праисторическите шумерски изображения на анунаките, е видима в редица древни американски цивилизации и дори в най-старата мегалитна структура в света – Гьобекли тепе.

Възможно ли е това да е съвпадение?

Неоспоримите доказателства от последните няколко десетилетия показват, че хората са амнезичен вид. Многобройни скорошни открития ни принудиха да преоценим нашето разбиране за човешката еволюция, древните култури и историята като цяло.

Изследвахме и сглобихме малки части от огромен пъзел, който ни насочи в правилната посока в търсене на отговори, на които традиционните учени не можаха да отговорят напълно, бавно и парче по парче…

Паралели между цивилизациите

Как можете да обясните многобройните паралели между цивилизации на десетки хиляди мили една от друга, които някога са наричали Земята свой дом?

Защо почти всички праисторически цивилизации на Земята са строили пирамиди? И защо толкова много пирамиди изглеждат толкова поразително сходни?

Изглежда, че почти всички праисторически цивилизации са следвали същия модел. Изглежда, че древните култури са се докосвали една до друга преди хиляди години.

Една от най-сложните и интригуващи мистерии може да включва Шумер, често известен като Люлката на цивилизацията, където мистериозен мотив е накарал много учени да поставят под съмнение точността на историята, както сме били научени.

Древните шумери са рисували необясними предмети върху своите изображения на анунаките. „Ръчният часовник“, който се появява в почти всички изображения на шумерски божества, и мистериозната „чанта“, носена от боговете, са два от най-мистериозните артефакти.

Любопитно е, че ако пропътуваме хиляди километри от Месопотамия до Америка, ще открием, че други древни цивилизации като ацтеките и маите са използвали същия символ, за да представят своите божества.

Освен това, ако отидем в Египет, ще открием, че египетските богове са носили символа Анкх със себе си, точно както са го правили в древна Месопотамия и Америка с чантите си.

 

Защо боговете на древен Египет, Месопотамия и Америка са се представяли, държейки това странно нещо в ръцете си? Възможно ли е едни и същи „богове“ да са пътували през древните култури на Египет, Америка и Месопотамия?

Противно на различните атрибути, които ясно отличават анунаките от обикновените хора, древните божества анунаки почти винаги са били изобразявани като големи хуманоиди, а чертите на лицето им винаги са били добре прикрити от гъсти бради.

Племената на Америка, заедно с древните египтяни, правят същото като шумерите, изобразявайки своите божества в хуманоидни форми.

Още по-изненадващо е защо древните племена, които са живели на хиляди километри едно от друго, са изобразявали своите божества и богове почти по един и същи начин? Освен това, как изобщо е възможно култури, които са живели по средата от шумерите, също да описват своите богове като притежаващи мистериозна чанта?

В археологическите разкопки на Ла Вента има каменна стела, изобразяваща древния мезоамерикански бог Кетцалкоатъл, който странно държи в ръката си същата „чанта“, която виждаме в шумерските изображения.

Въпреки това, интригуващо изображение е открито в Мексико и на други места.

Ако отидем в Тула, важен регионален център, който е бил столица на империята на толтеките в периода между падането на Теотиуакан и възхода на Теночтитлан, можем да видим огромните им „атлантически“ статуи и ще видим, че мистериозната чанта отново присъства.

Същото можем да открием, ако отидем до Гьобекли тепе, самотен хълм в южна Турция.

Една от най-старите древни мегалитни структури в света, ако не и най-старата, е Гьобекли тепе.

Има сложни гигантски каменни стълбове, групирани в поредица от пръстени, гордо разказващи хилядолетна история за времето, когато различни същества са управлявали Земята.

Въпреки новите доказателства за противното, някога се е смятало, че огромните камъни са били издялани от древни хора преди около 12 000 години.

Странният храм, състоящ се от три огромни каменни кръга, е умишлено погребан в древното минало по неизвестни причини. Археолозите разкопават това място в продължение на 13 години, но не са открили нито един инструмент за рязане на камъни.

Никой не може да обясни как тези древни хора, смятани за неспособни на подобни постижения, са построили някои от най-впечатляващите каменни конструкции на Земята.
Дали съществуването на мистериозните чанти, носени от древните богове, предполага тайна връзка между различните култури на Земята?

Защо боговете на всички древни цивилизации са изобразявани със странна торба в ръце? Какво съдържа тя?

Най-важното, как изобщо е възможно да си представим, че една чанта може да бъде открита в няколко цивилизации по света, за които учените твърдят, че никога не са били свързани?

Какво ще стане, ако боговете, посетили древните цивилизации на ацтеките, толтеките, маите, олмеките и египтяните, наистина са същите като древните анунаки, изобразени от древните шумери?

Какво мислите, че трябва да означава тази мистериозна чанта? Смятате ли, че фактът, че тези три обекта, между другото, имат един и същ корен, е просто съвпадение?
Какво могат да носят „Боговете“, нещо толкова значимо, че почти всички древни култури са имали нужда да го изобразят?

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *