За извънземните телата ни са само контейнер за отглеждане на души, а душата е продукт и цел на управлението на човечеството в името на жътвата им?

Да, това е трудно за възприемане и приемане, но точно това е казвано от много време в древни източници, митове, легенди, свидетелства на контактьори.

Всеки си задаваше въпроса – кои сме ние, защо сме създадени и от кого сме създадени? Отговорът може да не ни хареса и реалността да е подобна на сюжета на научнофантастичния филм „Пътят на Юпитер“.

В стремежа си да разкрият мистериите около човешкия произход, учените отдавна разчитат на теорията на еволюцията, за да обяснят нашата биологична история. Все повече хора обаче поставят под съмнение тази общоприета теория и предлагат алтернативни обяснения, които разглеждат възможността извънземни да участват в човешкото генно инженерство.

Наскоро в епизод от подкаста на Джо Роугън светилата по НЛО Джереми Корбел и Джордж Нап влязоха в дискусия относно възможността хората да са били генетично конструирани от нечовешки интелигентни същества за зловещи цели. Кнап дори каза, че лично познава един високопоставен човек, който твърди, че някои конфликти и войни са умишлено планирани от зли нечовешки същества чрез манипулация.

Един интригуващ аспект на тази теория е идеята, че извънземните гледат на хората като на „контейнери с души“. Тази концепция беше представена от Джордж Нап по време на дискусия на Боб Лазар, бивш правителствен учен, който твърди, че работи по тайна програма, включваща напреднали извънземни технологии. Самият Лазар споменава в интервю от 1989 г., че тези същества гледат на хората като на съдове за души. За някои това може да изглежда пресилено, но за други това е интригуващ въпрос за нашето съществуване и цел.

Според Лазар тези извънземни същества са предавали информация за способността си да манипулират човешкия мозък и дистанционно да анестезират тялото му. Това изисква мозъкът да бъде в отпуснато състояние, подобно на това, което се постига по време на хипноза.

Външна стимулация, като стимулиращи лекарства или силна музика, прави тази манипулация неефективна. Освен това тези същества твърдят, че хората като вид са претърпели генетични промени 65 пъти. Терминът „контейнери“ се използва за означаване на хора, въпреки че истинската природа на това, което съдържаме, остава неизвестна.

Друг човек, споменат в подкаста, е Джон Лиър, който вярва, че извънземните възприемат хората като вид вино, като телата ни служат като контейнери, а душите ни като същества, които отлежават като стоки. Тази концепция добавя още един слой сложност към концепцията за човешкото съществуване и повдига въпроси за целта и смисъла на нашата душа.

Интересното е, че тази теория е в съответствие с вярванията на изследователи като Линда М. Хау и Дейвид Айк, които предполагат, че нечовешкият разум или извънземните се хранят с човешки души. Дейвид Айк вярва, че прераждането е капан, а Линда М. Хоу описва прераждането като механизъм на Вселената. Тези възгледи предизвикват конвенционалните представи за живота и смъртта, принуждавайки ни да преосмислим природата на нашето съществуване.

Въпреки че тези теории може да изглеждат необичайни за някои, важно е да се подходи към тях с отворен ум. Търсенето на произхода на човечеството продължава и е много важно да се изследват всички възможни варианти, включително тези, които на пръв поглед може да изглеждат нетрадиционни.

Както веднъж каза Робърт Алън Монро, пионер в областта на изследването на промененото съзнание, „Пътувания извън тялото“.

Може би отговорите на нашите най-дълбоки въпроси са отвъд сегашното ни разбиране.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *