Израел: Започна ли да се сбъдва пророчеството на Нострадамус за Трета световна война през 2023 г.?

Смразяващото предсказание на френския пророк от 16 век Мишел дьо Нотредам (Нострадамус) отново стана обект на дискусия, след като Израел обяви въвеждането на военно положение.

Тълкувателите на средновековния пророк вярват, че в книгата си „Пророчества“ Нострадамус твърди, че „голямата война“ ще започне през 2023 г., пише Daily Star.

Известен със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус правилно е предсказал редица ужасяващи събития през последните 100 години, включително възхода на Адолф Хитлер, убийството на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди и дори кризата с разходите за живот през 2022 г. Този път думите му са особено тревожни, тъй като той описва конфликт, който може да доведе до Трета световна война.

„Седем месеца от Великата война хората загинаха от жестокости. Руан, Еврьо няма да падне пред краля“, пише Нострадамус в книгата си. Смята се, че това пророчество датира 2023 г.

Първоначално тълкувателите на пророчествата смятаха, че това предсказание се отнася до ситуацията в Украйна, но всичко се промени след ракетна атака на палестинската терористична групировка Хамас срещу Израел. Повече от 5000 ракети бяха изстреляни по израелски градове, включително Тел Авив. По-специално, израелският премиер Бенямин Нетаняху го нарече „състояние на война“.

В светлината на тези събития много тълкуватели обърнаха тревожно внимание на горното пророчество на Нострадамус. Всичко това навежда на неприятната мисъл, че може би още една негова прогноза ще се сбъдне. Не всичко обаче е загубено, тъй като не много от пророчествата на мъдреца се сбъдват.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *