Защо извънземните са унищожили динозаврите?

През 2008 г. археолози от университета Бригъм Йънг в Юта откриха мистериозно погребение на динозаври.

Величественото гробище от фосилизирани кости съдържаше останките на близо 70 индивида от 8 различни вида. Учените обаче били изумени от липсата на следи от други хищници по останките. Това предполага, че динозаврите не са участвали в битка за оцеляване с други, по-мощни хищници.

Костите на динозаврите лежаха на купчини, една върху друга, което потвърди предположението, че вече мъртвите динозаври са пренесени до мястото на погребението и хвърлени там. Възникна обаче въпросът: кой може да направи това? В края на краищата по това време на Земята не е имало човек.

През 2010 г. палеонтолози в провинция Алберто откриха друго от най-големите гробища на динозаври досега. На площ от 2,5 хиляди километра изследователите откриха над три хиляди фрагмента от скелети на мъртви динозаври. Най-изненадващото обаче беше, че някои от откритите видове бяха напълно непознати за науката.

Тези открития карат учените да вярват, че динозаврите са могли да дойдат на това място, за да умрат тук, сякаш са били привлечени тук и след това убити. Или вече мъртвите динозаври са били завлечени на една купчина в това гробище.

Основният въпрос обаче остава без отговор: как точно са умрели динозаврите? Официалното учение е, че те са били жертви на глобалното затопляне, настъпило преди около шест милиона години. Последните открития на изследователите обаче водят до напълно различни заключения.

Изследвания на палеонтолози показват, че смъртта на динозаврите не е причинена от глобалното захлаждане, а от неизвестно оръжие. Това оръжие, очевидно нечовешко, може да унищожи такива гигантски хищници. И това ни води до най-необичайното предположение: динозаврите са били убити от извънземни.

Извънземните, които искат да създадат разумен живот на Земята, се натъкват на свирепи гигантски хищници. Това сериозно пречи на плановете им, тъй като не много планети във Вселената са способни да приемат и приютят биологичен живот. Именно след смъртта на извънземните се появяват първите легенди за лемурийците в земните легенди, преди около 65 милиона години.

Тази теория поражда много въпроси и спорове сред учените. Някои отричат ​​възможността за съществуването на извънземни и отхвърлят тази теория като научна фантастика. Има обаче и такива, които настояват, че не можем да изключим възможността за съществуването на интелигентен живот във Вселената и неговото влияние върху процесите на Земята.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *