Конспирации: Защо Илон Мъск оплита Земята с мрежа от 40 хиляди сателита с неясни цели

А това се случва с пълното мълчаливо съгласие на всички страни по света

Просто не се връзва със здравия милиардерски разум: определен частен предприемач, без видима причина, внезапно се озарява от гениални идеи, създава високотехнологична компания, тежки ракети и т.н., и т.н., нещо, което НАСА не успя да създаде и с пълно мълчаливо одобрение на всички страни по света – изпраща сателити в ниска околоземна орбита в пакети от 60 броя, от които вече има повече от 5000, а плановете за първия етап са 12 000, след това вторият етап, по време на който Земята ще бъде оплетена в мрежа от 40 000 сателита.

И всичко това е представено така – „За създаване на безплатен достъп до Интернет навсякъде по света.“
Толкова е просто, всичко това е създадено, за да даде достъп до интернет на всеки абориген в джунглата на Амазонка или папуас в Африка? Кой нормален човек може да повярва на това?

Още сега, с около 5 хиляди сателита в орбита, този частен предприемач може да прави неща, за които дори не сте сънували!

Когато целта бъде постигната и се създаде плътна мрежа от сателити, тогава с тяхна помощ е възможно да се създават холограми и да се замени реалността, както и да се наблюдава всеки човек на планетата. Добавете към това и всички странности от последните години под формата на технологии за промяна на ДНК, неразбираеми пандемии и Covid с ваксинации…

Можете ли да гарантирате, че вече огромното мнозинство от хората на земята не са оборудвани с микрочип? Нанотехнологиите вече позволяват това. Защо е възможно да се инжектира наночип на куче със спринцовка, но не и на човек?

Не намира ли някой за странно, че подобен технологичен пробив е постигнат съвсем наскоро от неизвестен човек? Какви цели преследва и чии цели реализира?

Сега вече има мрежа от около 5 хиляди сателита в орбита и постоянно се добавят нови. И ето, внезапно, неочаквано, светът придоби напреднал ИИ. А вчера всичко, с което човечеството разполагаше, бяха глупави скриптове на чатботове и тромави преводачи на Google и Yandex, които не бяха в състояние да преведат дори прост нетехнически текст от един език на друг, и изведнъж, сякаш по магия, светът се сдоби с ИИ, който издържа изпити за адвокати, физици, лекари, поставя диагнози по-добре от професори по медицина, пише поезия, песни, рисува картини, които не отстъпват на ръцете на жив художник и т.н., и т.н.

Точно вчера имахме глупави скриптове, а след това някаква неизвестна частна компания изведнъж достигна такива висоти и пусна усъвършенстван ИИ в света. Който размахва тези магически пръчки, да даде на тези частни компании технологии, които изобщо не биха могли да се появят в близко обозримо бъдеще или да се развият естествено?

Кой стои зад всичко това и какви цели преследва? Да дадем на хората ИИ, който ги превъзхожда по развитие – това вече е така! Дайте на хората бърз и евтин интернет навсякъде по света? Наистина ли вярвате в това?

Не мислите ли, че всичко идеално се събира в една точка – светът се подготвя за поробване? Никой ли наистина не вижда това? Тези, които се смятат за тайното правителство на земята – милиардерите и торбите с пари, които управляват този свят – крещят за това открито на всеки ъгъл. Те открито заявяват целите за рязко намаляване на „населението“.

Точно „популации“, не са ли научени наскоро хората, че са стадо? Не можете да забравите думите, чути от всички страни, че „стадният имунитет е постигнат“. Това се нарича дехуманизация.

Събитията се ускоряват и развръзката няма да дойде след сто или хиляда години, всичко ще се случи много скоро и никой дори не крие подготовката за това. Не виждате ли в какво се превърна „информационното пространство в Интернет“? Наистина не виждате, че съвременният интернет има само една цел – да заглуши „стадото“.

Ами засега това ….

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Конспирации: Защо Илон Мъск оплита Земята с мрежа от 40 хиляди сателита с неясни цели

  1. А няма ли международен контрол над дейностите в в околоземното пространство ?! Не може някой си колкото и богат да е да си прави каквото иска пред лицето на международната общност. Това намирисва на параван зад който се крият пак краварите. И си плетат мрежите за глобален контрол и власт над всички на земята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *