Мистериозен нощен тътен безпокои жителите на град в Северна Ирландия (видео)

През последните няколко седмици мистериозен шум безпокои жителите на малкото градче Омаг в Северна Ирландия, а конспиролози заговориха дори за НЛО.

Жителите съобщават, че странен бръмчащ звук влиза в домовете им, пречи на съня и причинява безпокойство.
Местните власти полагат усилия да идентифицират източника на този звук, който все още остава загадка.

Съветникът Стивън Донъли подчерта, че проблемът има сериозни последици за жителите на Омаг и обеща, че местните власти ще предприемат всички необходими мерки за разрешаване на този мистериозен проблем.

Това, което трябва да направим, е да установим фактите и да стигнем до дъното и след това да предприемем действия за разрешаване на този проблем“, казва Донъли.

Жители, живеещи в различни части на града, съобщават, че трудно могат да определят откъде идва звукът.

Един от жителите на града каза, че звукът наподобява вибриращ шум, който се чува около 12 или 1 часа всяка нощ. Въпреки че мнозина са свикнали с този звук, той все още предизвиква безпокойство сред жителите.

Този случай не е първият в света, когато мистериозни звуци стават обект на изследване. В Нова Зеландия и Бризбейн, както и в Бристол, Обединеното кралство, подобни аномалии също бяха регистрирани преди това. Експертите са търсили обяснения за тези явления, предлагайки различни теории, включително ефекта на вълната, фабричния шум и дори летящите чинии.

Докато жителите на Ома очакват резултатите от разследването, досадно бръмчене продължава да нарушава нощната хармония на града, повдигайки много въпроси.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *