Мистериозен нощен тътен безпокои жителите на град в Северна Ирландия (видео)

През последните няколко седмици мистериозен шум безпокои жителите на малкото градче Омаг в Северна Ирландия, а конспиролози заговориха дори за НЛО.

Жителите съобщават, че странен бръмчащ звук влиза в домовете им, пречи на съня и причинява безпокойство.
Местните власти полагат усилия да идентифицират източника на този звук, който все още остава загадка.

Съветникът Стивън Донъли подчерта, че проблемът има сериозни последици за жителите на Омаг и обеща, че местните власти ще предприемат всички необходими мерки за разрешаване на този мистериозен проблем.

Това, което трябва да направим, е да установим фактите и да стигнем до дъното и след това да предприемем действия за разрешаване на този проблем“, казва Донъли.

Жители, живеещи в различни части на града, съобщават, че трудно могат да определят откъде идва звукът.

Един от жителите на града каза, че звукът наподобява вибриращ шум, който се чува около 12 или 1 часа всяка нощ. Въпреки че мнозина са свикнали с този звук, той все още предизвиква безпокойство сред жителите.

Този случай не е първият в света, когато мистериозни звуци стават обект на изследване. В Нова Зеландия и Бризбейн, както и в Бристол, Обединеното кралство, подобни аномалии също бяха регистрирани преди това. Експертите са търсили обяснения за тези явления, предлагайки различни теории, включително ефекта на вълната, фабричния шум и дори летящите чинии.

Докато жителите на Ома очакват резултатите от разследването, досадно бръмчене продължава да нарушава нощната хармония на града, повдигайки много въпроси.

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *