Призрак бе заснет на видео в училище във Флорида

Събитията, които се случиха в King High School във Флорида, привлякоха вниманието, след като беше публикувано видео, в което чистач твърди, че го преследва „призрак“.

Тази случка предизвика голям отзвук, тъй като училището някога е било построено на мястото на старо гробище, пише Дейли Стар.

Записът показва как портиерът се обръща към червен балон и съобщава, че чувства, че го следва. Заслужава да се отбележи, че кадрите показват как балонът се движи самостоятелно и следва човека по училищните коридори. Тъмна фигура също проблясва за част от секундата, добавяйки мистерия към инцидента.

Очевидецът, заснел видеото, не можа да скрие емоциите си и избяга ужасен от мястото. Освен това чистачът твърди, че подобни явления са се случвали с много негови бивши колеги.

Съобщава се, че преди това е открито бившо гробище в имота на училището, където са били погребани между 250 и 268 души между 1940 и 50-те години. Докладите казват, че мястото е отбелязано в акт на училищен район, но е забравено с времето.

Интернет потребителите също забелязаха това мистериозно събитие, призовавайки ловците на духове да се намесят и да разрешат мистерията. В резултат на това видеото получи огромен брой гледания. Училищните власти не коментираха случая.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *