Редактирали ли са древни астронавти човешката ДНК преди хиляди години?

Тайните на историята

Дали интелигентни извънземни същества в далечното минало са променили човешката ДНК, за да създадат човечеството, каквото го познаваме?

Това е интригуващата предпоставка на теорията за древните астронавти, която набра популярност през последните години.

Според тази теория древното човечество е било подложено на генетична манипулация от напреднали същества, което е довело до драматично нарастване на човешкия интелект и бързото развитие на цивилизацията. Смята се, че тези генетични манипулации са липсващото звено в човешката история.

Едно от най-убедителните доказателства в подкрепа на теорията за древните астронавти е съществуването на Rh отрицателна кръвна група. Докато повечето хора имат протеини в кръвните си клетки, които предпазват от бактерии и вируси (Rh положителни), малка група, известна като Rh отрицателни, няма тези протеини. Тази фундаментална разлика озадачава учените от много години.

Според изследователите тази генетична аномалия може да се обясни с теорията, че извънземни същества са посещавали Земята в миналото и са манипулирали човешката ДНК.

В резултат на тези манипулации се появява Rh отрицателната група, вероятно с цел създаване на раса от „роби“. Според тази теория непоносимостта между Rh-положителните и Rh-отрицателните групи може да е резултат от тази древна генетична модификация.

Интересното е, че отрицателният RH щам е често срещан в британското кралско семейство. Това доведе до теории за възможен извънземен произход на кралската кръвна линия.

Въпреки че тези хипотези все още не са потвърдени, те повдигат въпроси за това как цивилизованият свят ще реагира на знанието, че генетичният код на малка част от населението е бил променен от високоразвити извънземни същества в далечното минало.

Теорията за древните астронавти е завладяващ поглед към произхода на човечеството. Въпреки че темата остава спорна, съществуването на Rh отрицателна кръвна група и възможната й връзка с извънземни генетични манипулации повдигат интересни въпроси за нашето минало.

Тъй като се провеждат нови изследвания и се появяват нови доказателства, е необходимо да останем с отворен ум и да продължим да изследваме мистериите на човешката история.

Да бъдеш:

Имаше все повече хора на Земята. Родиха им се дъщери и като видяха красотата на човешките дъщери, Божиите синове ги взеха за жени, в зависимост от това коя им харесваше. И Господ каза: „Дъхът ми в човека не е вечен“. Той е само плът и нека животът му бъде сто и двадесет години. По онова време (както и по-късно) на Земята е имало великани, защото Божиите синове идват при човешките дъщери и те раждат деца от тях.

Августин Хипонски, За Божия град:

Преди потопа имаше много великани и те бяха граждани на земното общество от хора; Божиите синове, дошли от Сет в плът, се скитаха в това общество, оставяйки истината. Не би било изненадващо обаче, ако от тях могат да се родят гиганти. Не всеки, разбира се, е бил гигант в онези дни; но във всеки случай те са били много повече тогава, отколкото в по-късни времена, след потопа.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *