Обитателите на подземния свят „Агарти“ ще се разкрият пред света през 2029 г.

През 1922 г. ученият Фердинанд Осендовски публикува сензационна книга за своите пътувания и приключения. Разказва за бягството му през Централна Азия след Руската революция.

Това, което в крайна сметка научи и къде е бил, се превърна в невероятно събитие за него. Както самият той казва по-късно, ако не бяха доказателствата от ежедневния дневник, който води и някои от вещите, които носи със себе си, той би си помислил, че сънува, добавяйки: „Бих го предпочел, но е факт, че не е било сън“.

Докато е в Монголия, той се среща с лами и от тях научава за подземно царство с население от 800 000 000 души, наречено „Агарти“. Управлява се от трима върховни лидери: „Брахитма, кралят на света“, „Махитма“ и „Махинга“. Там говорят на първия (преди разделянето на народите по езици) свещен език „ватан“.

Книгата завършва с пророчеството на един от владетелите на Агарти – „Кралят на света“, който се явил пред ламите през 1890 г. и съобщил, че:

„През 2029 г. хората от Агарти ще излязат от своите подземни градове и ще се появят на повърхността на Земята“

Кралят на подземния свят предсказал, че:

„Ще има петдесет години на борби и нещастия, седемдесет и една години на щастие под управлението на трите велики кралства, след това осемнадесет години война, преди да се появят агартите.“

Пророчеството е дадено на света през 1890 г., „50 години борби“: 1890+50=1940. След това „71 години щастие под управлението на 3 кралства“: 1940+71=2011. След това „18-годишната война“: 2011+18=2029.

Поразително точна прогноза за световните събития. Да, моментът с края на „раздора и нещастието” през 1940 г. не е съвсем ясен, Втората световна война приключи през 1945 г., но новият ред всъщност е построен до 1940 г., така че е напълно възможно тази година да се счита за преход към нов световен ред.

След това период на „щастие“ – всъщност това е период на някаква „стабилност“, което всъщност се случи, и „трите царства“, които осигуряват тази глобална стабилност, са Русия, Китай и САЩ.

След това започва „18-годишната война“ и през 2011 г. всъщност всичко започва и тази година в много отношения е забележителна, ако вземем основните събития:

„Ким Чен Ун беше официално обявен за лидер на КНДР \ Фидел Кастро предаде управлението на Куба на брат си Раул \ Цунами в Япония и експлозии в АЕЦ Фукушима \ Ликвидацията на Осама бин Ладен \ „Арабска пролет“ (началото на гражданската война в Либия и Сирия, революция в Египет и Йемен/ Масови протести в Алжир, Ирак, Йордания, Мароко и Оман/ Основният лозунг навсякъде беше „Хората искат смяна на режима“)\

През 2024 г. няма по-малко войни в света, а освен това светът доста уверено се движи към глобална 3-та световна война. Ако пророчеството е вярно, тогава няма да има мир на земята до 2029 г., когато „агартите“ ще излязат от подземния свят.

Най-интересното е, че тази история за подземния свят на „Агарти“ се потвърждава от информация от книгата от 1886 г. „Индийска мисия в Европа, Европейска мисия в Азия“, написана от Сен-Ив, който е бил близък до принц Харджи Шарипф, който твърди, че принадлежи към „Културата на Великата Агарта“.

Хараджи може да пише свободно на езика ватан и твърди, че той украсява много от колоните и церемониалните дворци, разположени в земята на Aгарти. Той каза, че езикът Wattan е прародителят на всички езици на Земята и че тази 22-буквена азбука може да бъде проследена до самото начало на цивилизацията. Преди 51000 пр.Хр.; по време, известно като „Объркването на езиците“.

Без да знае това, Сейнт-Ив пишеше книга за цялото това знание, но когато книгата беше отпечатана и трябваше да бъде изпратена в книжарниците, Сейнт-Ив взе целия тираж, унищожавайки всички копия освен едно.

Очевидно Сен-Ив, както самият той казва в книгата, е решил напълно самостоятелно да публикува своите „изследвания“ в полза на човечеството (без да получи разрешение от тези, които са му дали това знание), но външен натиск го е принудил да промени решението си .

Книгата едва избягва забравата, но това единствено копие преминава след смъртта на Сен-Ив към Папюс, който го публикува през 1910 г., с някои съкращения. Десетилетия по-късно беше открито, че печатарят Лахур е скрил друго копие. Само благодарение на това книгата е достигнала до нашето време (покойният Жан Соние, биограф и водещ експерт по Сент-Ив, я използва като основа за пълно издание през 1981 г.)

Е… напоследък изследванията все повече показват, че „НЛО, извънземни, пришълци, отвличания, експерименти, извършвани от „извънземни“ върху хора и животни, всички тези явления не показват наличието на „извънземна цивилизация“ на земята, „долетяла“ от „далечния космос“, а към цивилизация, при това на Земята, но скрита в подземния свят.

Това е същата „допотопна“ цивилизация, това са нейните останки, които отидоха в подземния свят в момента, когато на Земята беше извършено „Прочистването“ и всичко беше заличено от глобални катаклизми. Дали е било природно бедствие, космическо или техногенна, дали е било война или нашествие, по принцип няма значение, основното е, че една невероятно развита цивилизация е била унищожена и нейните останки са успели да се скрият в подземни градове. Те не са загубили древните знания и високите технологии.

Предстоящото откриване на „извънземен живот“ или съобщението, че към нас летят „представители на интелигентни същества от друга галактика“ просто проникна в целия информационен дневен ред през последните години.

Човечеството явно е подготвено да се случи нещо епохално. За обикновените хора жителите на Агарти ще бъдат „извънземни“ – невероятно развити, напреднали, с невероятни технологии и възможности.

Невидимо те отдавна наблюдават и може би дори управляват човечеството, като се отчита, че „посветените Агарти пътуват в душите си, докато телата им спят“. И като се вземе предвид факта, че те имат „НЛО“ технологии и е трудно дори да си представим какви още, те присъстват в „горния свят“ и във физическия план.

Може би през 2029 г. най-накрая ще разберем кои сме всъщност, нашата истинска история и цел. Не остава много време за чакане.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *