Дейвид Айк: Рептилоидите вероятно няма да напуснат Земята до 2030 г., както беше съобщено по-рано

Напоследък в уфологичната и екзополитическа среда имаше вълна от съобщения, че до 2030 г. влечугоподобните и сивите ще напуснат Земята.

Това означава, че времето на войни, конфликти, раздори и тирания ще свърши. В крайна сметка, според информацията, техните протежета са тези, които подклаждат всичко това на нашата планета.

Твърди се, че флота на междугалактически съюз се насочва към Земята и затова злите и агресивни цивилизации я напускат. Първи си тръгнаха апексийците, последвани от основния контингент на сивите, рептилиите засега остават, но вече разбират, че времето им е към своя край.

Но наистина ли е така? Дейвид Айк, специалист по разкриването на дейността на влечугоподобните на Земята, твърди, че тази раса е много хитра и е много вероятно те няма да се оттеглят, а само правят информационни бомби, така че всички да забравят за тяхното съществуване и след това да ударят когато никой не очаква.

Дейвид Айк е уверен, че рептилите няма да се оттеглят. Човечеството е защитено от висши сили, но тяхната дейност не е всемогъща. Разбира се, без външна помощ хората отдавна щяха да станат жертви на кръвожадни и по-развити цивилизации. Но тъй като над тях има хуманни сили, те не могат открито да проявяват агресия. В противен случай те ще станат като анунаките, които са били затворени на своята планета, сякаш в космически затвор.

Затова те стават по-сложни, измислят нови сценарии за зверства и бавно изсмукват енергията от човечеството.

Никой не смята за нужно да говори за рептили на държавно ниво. Тази тема е осмивана в медиите, сред военните, сред политиците, сред ръководителите на световни корпорации и върховете на финансовата система.

А 2024 г. е обявена за година на борбата в информационното поле. Тоест всички конспиративни теории ще бъдат изключени от дневния ред. Големите медии вече обявиха, че прекратяват всякакви контакти с уфолози, криптозоолози, екзополитици и теоретици на конспирацията.

С други думи, свободата на словото, с която западните страни толкова се гордеят, практически не съществува.

Има разрешени, цензурирани теми и информация. Всичко останало е забранено за разпространение. Кой мислите, че лобира за това? Разбира се, тези, които предпочитат да се скрият от широката общественост. И ако по-рано масоните бяха обвинявани за всичко, то през последните години стана ясно, че те са само пионки в ръцете на по-могъщи сили – рептилите.

Сега, когато онези, които разпространяват информация за тяхното присъствие и влияние върху процесите на Земята, си затварят устата, тези същества ще могат да продължат дейността си, намирайки се в сянката на правителствата (протежета).

Ето защо в момента информацията, че сивите и влечугоподобните ще напуснат Земята до 2030 г., е съмнителна. Това може да е или истина, или хитър трик от тяхна страна. Въпреки че все още има източници на информация от теоретиците на конспирацията, контактьорите и подателите на сигнали, е необходимо да се следят техните съобщения.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *