Шофьор се излекува от рак с помощта на сода за хляб

bigПреди една година в град Барнаул се случва невероятно събитие, шокирало не само жителите на регион Алтай, но и цяла Русия.

Владимир Лузай през октомври 2013 г. е диагностициран със страшната диагноза – рак на панкреаса IV степен с множество метастази в черния дроб. Изглежда, че шансовете за възстановяване на обикновения шофьор на камион са нулеви, но след шест месеца като по чудо Владимир успява да победи коварното заболяване. Основният инструмент в борбата със страшна болест е … обикновена сода!

Владимир с удоволствие споделя тайната и подробно я описва стъпка по стъпка. За чудодейните свойства на содата научил от телевизионна програма, в която италианският онколог Симончини лекува пациентите си с конвенционална сода, напълно изоставяйки химиотерапията. Владимир е очарован от тази идея и прочита всички статии в интернет, свързани с рака и неговото лечение, като изобретява за себе си специална диета.

Всяка сутринта той яде овесена каша с масло от коноп и чаена лъжичка мед, на обяд приема водороден прекис (10 капки), вечер не яде след 18 часа, а освен това всяка сутрин половин час преди хранене пие чаша сода (вечер 2-3 часа след хранене), предварително разтворена във вряла вода и приема витамини A, E, C, а преди лягане таблетки мелатонин. Владимир обяснява, че в интернет е намерил много положителни отзиви за влиянието на хормона мелатонин върху ендокринната система.

Научно е доказано е, че причината за рака е слаб имунитет и повишена киселинност, така че мелатонинът помага за укрепване на имунната система и намалява киселинността в организма.

Лекарите се отнесли със скептицизъм към този метод, макар че буквално седмица по-късно туморът намалява с 2 mm, а броят на метастазите в черния дроб – два пъти! След шест месеца от тумора в тялото на Владимир остава само една обвивка.

Каквото и да казват лекарите, това не променя факта, че в болничната карта на Владимир може да се види, че от неизлечимо болен, той става напълно здрав човек.

Сега той, заедно с приятелите си помага със съвети на хора с подобни проблеми и се опитва да каже на всички, че няма нелечими болести, и невъзможното може да стане възможно благодарение на вярата в положителния резултат и търпение.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *