Пхенян евакуира 600 000 човека. Предстои война.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е издал заповед, според която 25% от жителите на столицата на  Северна Корея – Пхенян   трябва спешно да я напуснат. Става дума за  600 000 човека!

Правителството на Северна Корея обяснява своето разпореждане с  „демографския контрол“, но всеки разбира, че това е свързано с факта,  че напрежението в отношенията със Съединените щати се е изострило до крайна степен  и се  очаква истинска война.

Известно е, че Северна Корея разполага с огромни подземни скривалища  за по-голямата част от населението. Източници на SuperStation95 в Пентагона обясниха, че съществуващите днес скривалища в  Пхенян, не са разчетени за цялото население на града.

В Пхенян живеят около 2,6 милиона човека. Затова на  600 000 граждани е било предложено да напуснат града, което вероятно е част от  планираните от Северна Корея военни действия.

А  тези, на които е наредено да напуснат Пхенян, местните власти  определят като „неблагонадеждни“ и „нежелани“. Тези хора някога са били закононарушители, много от тях преди това са били и в затвора. Разбира се, сред „неблагонадеждните“ и „нежеланите“ са попаднали всички, които продават или гледат забранените в Северна Корея южнокорейски филми, както и лицата, които имат роднини в Южна Корея.

Но независимо от официалното обяснение на севернокорейските власти, Северна Корея току-що предприе явна военната стъпка, като евакуира голяма част от населението на столицата си. Истинското значение на това действие трябва да е очевидно за всеки рационален човек: предстои война.

Планът за  атака на Северна Корея е готов

Президентът Тръмп е  наредил на военните си съветници да подготвят  списък с  възможните варианти за атаки срещу Северна Корея.

Един от неговите съветници, който е генерал-лейтенант, е потвърдил, че ударната група е  създадена и всичко е готово за операцията.

Сред опциите са  десант на  командоси и превантивни атаки с крилати ракети.

Един от проблемите, пред които е изправена американската военна операция по унищожаването на лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, е сложната мрежа от  тунели под столицата.

По материали на https://www.superstation95.com

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Пхенян евакуира 600 000 човека. Предстои война.”

  1. Иван

    Тия глупаци няма ли най после да спрат да си мерят пишките ! Вместо да се радват на спокойния живот и да опазват планетата те я разрушават ! Ще дойде време и те няма къде да се скрият !

Comments are closed.