Инвазията: Шестоъгълен НЛО прелетя над Южна Дакота (видео)

Скот Уоринг, добре известният уфолог от Тайван, твърди, че нападението на извънземни срещу Земята ще се случи в обозримо бъдеще, той е готов да покаже доказателства за тази теория.

Уфлозите са все по-убедени, че извънземните скоро ще нахлуят на Земята. Предположенията им се основават на многобройни доказателства, получени по време на наблюдението на пространството близо до Земята, както и на техните заключения и съобщения на очевидци.

Добре известният експерт по извънземни цивилизации Скот Уоринг още преди няколко месеца за пръв път обяви, че хуманоидите ще се опитат да нападнат нашата планета в края на годината, но малко хора го чуха, а сега много от тях са готови да се съгласят с авторитетния експерт.

Защото броят на доказателствата за неговата правота нараства всеки ден – те са получени от самия уфлог. Преди няколко дена той станал свидетел на полет на извънземен кораб, който приличал на шестоъгълник. НЛО прелетя над мемориала Crazy Horse, разположен на Черните хълмове в Южна Дакота. Трябва да се отбележи, че Уоринг е видял подобна аномалия преди около 25-30 години на същото място. За какво може да става дума?

Самият изследовател е склонен да вярва, че Черните хълмове са убежище на извънземни, тяхна тайна база. Възможно е в хода на предстоящата инвазия тази област да се превърне в стратегически важен пункт за представителите на извънземната раса.

Уоринг подчертава, че ще представи още доказателства за инвазия – като за целта е трябвало да отложи някои други свои дейности: например, търсене на обекти от извънземен произход на Червената планета.

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

Съвсем наскоро в Алабама са чути подобни апокалиптични звуци. Предложените причини включват свръхзвукови самолети, експлозия на земята или експлозия на метеорит, но нито една от тези хипотези не е потвърдена.… Continue reading „„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…“

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.