Конспирации: Нечовешките сили, които от десетилетия се занимават с тераморфиране, започнаха да модифицират човешкия геном (видео)

Много неща, които  се случват в света днес, са  абсолютно необясними от гледна точка на какъвто и да било „здрав разум“. Например, едно такова нещо са  „лошите правителства“, които неясно кой и защо „избира“. Политиците обещават едно преди изборите, а след това, като дойдат на власт, правят нещо съвсем различно. И така в кръг, едно и също нещо в продължение на десетилетия.

В Берлин в зоопарка имигрант от Сирия изнасили пони пред очите на шашнатите посетители. Всички германци, дори и най-толерантните, са в дълбок шок. Ако в Германия се проведе анкета,  нека да не са 99%,  но  най-малко 70% от германците ще предложат  на гостите да си съберат нещата и да напуснат. Но властите са против волята на мнозинството от своите граждани. И така в цяла Европа. Защо?

Преди 50 години в  учебниците по политическа икономия на соцлагера,  доминираше  теорията за „лошия капитализъм“. Това означаваше, че  винаги за всичко са  виновни кучетата-капиталисти, независимо дали става дума за безработица, лоша реколта или епидемия от холера по Нил.

В общи линии, теорията   работеше  добре и някои неща, пообясняваше. Но с притока на мигранти към Европа този марксизъм-ленинизъм  нещо не работи – това за   евтината работна ръка и така нататък си е чиста проба пунта мара. С какво е ценен за Mercedes-Benz този дегенерат, който пред очите на децата на публично място обладава пони? За какъв бизнес говорим? Къде  е мястото на капитала? Или сирийците в Германия са внесени от конкурентите на Мерцедес в  лицето на Toyota?

Друг пример за необяснимото – пълно унищожаване на екологията на планетата, а  за изброяването на фактите за това ще са  необходими хиляди страници: тежки елементи в атмосферата, радиация в океаните, отровни химикали в почвата и други ужасни ужасии.

И отново –  преди 50 години теорията на Маркс и Енгелс  малко или много обясняваше някои неща. Някакви капиталисти си седят в чистата  и екологична Швейцария и си делят пачките с франкове, които са им заработили индусите, които  унищожават природата си с отпадъците при производството на стомана.  Да,  Швейцария е далече,  червените облаци от доменните пещи няма да достигнат.

Точно така, все пак другарят Маркс е бил прав – ако мислите с категориите на по- миналия век. Но през 21 век категориите са съвършено различни. Ако споменем само Фукушима – дали   радиоактивните облаците и замърсените води няма да стигнат до Калифорния? .  А какво да кажем за чистата и комфортна Швейцария, която ще бъде покрита  с меден или оловен купол  при ядрена авария във Франция?  Но все пак АЕЦ се изграждат, създават се ядрени оръжия, добива се нефт и така нататък.

Възниква въпросът: Дали тези кучета-капиталисти, за които  пишат другарите  Маркс и Енгелс –  наистина ли са  толкова тъпи? Те какво,  не разбират ли, че  Земята – не  само е кръгла, но и също така и не е много голяма? Какво ще стане ако в световен мащаб се разсмърди, това дали ще се отрази на всички? Представете си, че имате  500 трилиона щатски долара и си задайте само един въпрос: Бихте ли се изходили в  кладенеца, от който пиете вода?

Въпреки това, някои „лоши капиталисти“ упорито продължават да изливат в общия кладенец нечистотии. Промишлените  отпадъци явно им се виждат недостатъчни, затова решиха да разпръскват всякакви отрови в атмосферата. Хората ги определят  с термина „Chemtrails“.

По въпроса за химическите следи е написано и казано не само много, а  твърде много. Ако през първите няколко години, когато са  забелязани, за  Chemtrails си говореха само отегчени домакини, то  днес по темата говорят  световно известни учени, които  описват подробно всички вредни съединения, които  някой   с бързо темпо инжектира в атмосферата.

И всяка година в кемтрейлите се с появяват все повече и повече нови съставки.  Към  алуминиевите частици в кръвта и пластмасовите влакна в белите дробове,  хората вече привикнаха, затова някъде „отгоре“ решиха да добавят т.нар. GNA – изкуствена ДНК, която хората вдишват и след това в  техните клетки, тези нови блокове изместват  естествените.

По този начин се оказва, че чрез пръскане на кемтрейли някой не само променя климата, занимава се с тераморфиране и т.н. – всъщност някой   глобално изменя  ДНК на хората! Това означава, че дишайки тези  облаци,  хората мутират!

Как превръщането на  населението на планетата в безмозъчни роби – изглежда технологично? Идеи по този въпрос са изказвали мнозина, като се започне от разпространението на специфична „храна за масите“ и се завърши с обработка на масите в определени точки от типа на концентрационните лагери.

Въпреки това, кемтрейлите, особено тези  със съставките на новия геном,  за техни тези цели не подхождат. Тези  GNA по един или друг начин ги дишат всички, включително и онези, набелязани от много конспиролози за злодеи – като   Ротшилдс и Рокфелер. Появява се логичен въпрос: Защо всички тези „акули на капитала“ сами се тровят? Може би имат противоотрова???

Както вече беше отбелязано по-горе, от гледна точка на „общоприетия  здрав разум“ такива действия на световния капитал,  не могат да бъдат обяснени. Те нямат никакъв смисъл.

Но известен смисъл се появява, ако приемем, че над правителствата, които се управляват от световния капитал, и над самия световен  капитал,  има една още по- глобална сила, пред която всички онези момчета, притежаващи  трилиони долари,  се не повече от високопоставени изпълнители с особени задачи.

И именно  тази сила стои зад методичната  промяна в екологията на планетата, тя е тази, която се занимава с тераморфиране. И тъй като днес говорим пряко за модифицирането на човешкия геном, се оказва, че тази стояща над всичко сила, определено не е човешка.

Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)

Модификацията на климата изведнъж премина от категорията „Конспирацията «chemtrail» в реалността, тъй като Конгресът на САЩ започна официално да провежда изслушвания за геоинженерството. Вашингтон, окръг Колумбия – В сряда под… Continue reading „Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)“

Равините настояват евреите спешно да се върнат в Израел. Който не дойде, няма да се спаси. Месията приближава!

Nir Ben Artzi, известен израелски мистиk, направи забележително изявление в неделя, като прeдсказа, че личността на Месията ще бъде разкрита в близко бъдеще, като дори  даде конкретни подробности за това… Continue reading „Равините настояват евреите спешно да се върнат в Израел. Който не дойде, няма да се спаси. Месията приближава!“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

Легендарният физик Стивън Хокинг: Изкуственият интелект ще се избави от хората

Легендарният физик-теоретик Стивън Хокинг направи важно изявление. Според учения бързото развитие на изкуствения интелект представлява съвсем реална заплаха за човечеството. Хокинг със  съжаление констатира, че роботите могат напълно да заменят… Continue reading „Легендарният физик Стивън Хокинг: Изкуственият интелект ще се избави от хората“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *