Котките са извънземни наблюдатели на Земята

В древни времена котките са считани за същества с   извънземен произход. И сега авторитетни източници  твърдят, че котките са извънземни, оставени на  Земята като наблюдатели и  очевидно имащи  „нетрадиционни“ умения.

Така  в комплекса от пирамиди в Перу са открити пещерни рисунки, изобразяващи летящи  устройства, извънземни и животни, приличащи на котки.

Науката не може да обясни това явление, когато през нощта много котки  седят  в кръг с   опашките си навън дълго време. Има предположение, че по този начин животните телепатично си комуникират едно с друго.

Писателят Лобсанг Рампа в книгата „Да запалиш огън“  разкрива тази тема:

„Някога  мислех да напиша книга за котките, в която да има  легенди и истински истории. Бих искал да кажа, например, как в един друг свят, в друга система, намираща се много далеч от Слънчевата  система, е имало висша котешка цивилизация. Сега те биха могли да използват своите „пръсти“, както хората го правят, но притежавайки благородство, с което не разполагат с хората, те били  изправени пред избор: да започнат своя цикъл отново, или да отидат в друга система, за да помогнат на още неродена раса.

Котките се добри създания и добре разбират всичко, и затова всички котешки племена и техният Maну  (Върховен Дух) решават да отидат на планетата, която наричаме Земя. Те дошли за да наблюдават  хората и  човешкото поведение, нещо като телевизионна камера, постоянно наблюдаваща, но те наблюдават и предават своите посланията не за да причиняват вреда на хората, а за да им помогнат. В най-добрите светове е прието да  не се докладва това, което може да навреди, а за  тези слабости, които могат да бъдат поправени.

Котките са дошли на Земята, за да бъдат независими, така че те не се поддават на никакво влияние. Те са дошли  под формата на малки същества, така че хората да могат да се отнасят с тях нежно или грубо, в зависимост от това, което са .

Котките имат много добро влияние  върху Земята. Те са продължение на Великия Висш Аз на този свят, като източник на информация там, където  много информация е изкривена от съществуващата в този свят условия.

Отнасяйте се с котките приятелски,  грижете се  за тях,  доверявайте им се, котката никога умишлено няма да  причини вреда на човека,  но много от тях дават живота си за да помогнат на човека. „

paranormalnews

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Котките – екстрасензи: Удивителните способности на нашите домашни любимци

Японски учени от Университета Киото са успели научно да обосноват  способността на котките към ясновидство. Те стигнали до заключението, че пухкавите  домашни любимци разбират причинно-следствените връзки и законите на физиката,… Continue reading „Котките – екстрасензи: Удивителните способности на нашите домашни любимци“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

2 thoughts on “Котките са извънземни наблюдатели на Земята

  1. Koтките са хищници, котките виждат призраци. Изобщо котките ме плашат, а като малки са толкова сладки.Кучето ми адски ги мрази и изпитвам ужас като застанат очи в очи. Котката първо посяга на очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *