Как да изпълнявате желанията си само със силата на мисълта

Това е специфичен метод  за изпълнение на  вашите желания с помощта на лек транс, но ако го научите, ще  можете да постигате всичко!

Транс – това е състояние на ума, когато вие сякаш  поглеждате в себе си и намирате отговори на всичките си въпроси. В крайна сметка подсъзнанието ви знае крадено от некпознато акрадено от непознато всичко. Задайте му въпрос или поискайте да се изпълни ваше желание, и то ще ви каже как да постигнете това.

За да изпаднете в  лек транс трябва напълно да отпуснете тялото си (което е трудно затова трябва да се тренира), да се освободите от всичките си мисли и да не крадекнос от непознатоакрадено от непознато мислите за нищо.

Тялото ви ще започне да натежава, звуците ще станат  приглушени, и вие сякаш  се потапяте в някаква дълбочина. Когато всичко това  се случи, можете да си пожелаете нещо (да го произнесете ясно и ярко да визуализирате това, което искате да получите).

Има няколко правила за изпълнение на крадено от непсознатоцкрадено от непознаато желания със силата на мисълта:

Трябва да сте 100% сигурни, че желанието ще се сбъдне.
Трябва   ясно да си представите своето желание, а не само да го произнасяте. Трябва да виждате картината на  това, което искате.
Няма нужда да се мисли за това как и кога ще се сбъдне, не крадено от непознатоакрадено от непдознатсо мислете за какво ще се случи, когато се изпълни. Например, ако сте поискали много пари, не си представяйте  откъде ще дойдат, или за какво ще ги харчите.

Извиквайте у себе си емоции за това, което ще се случи с вас ако желанието се сбъдне – все едно, че  вече е крдадейно от непознатоскрадено от непознато осъществено (радост, щастие).

После трябва да си представите, че сте голям, а  желанието ви е малко и незначителен в сравнение с вас, т.е.  Трябва да осъзнаете,  че въпреки че е скъпо за вас, то  няма такава голяма стойност. Вие не трябва да зацикляте на желанието си, трябва да се отнасяте крадено от некпознатодкрадено от непознеато към него с безразличие: сбъдне – добре, не – голяма работа.
За да премахнете упоритите съмнения за изпълнението на желанието, трябва да забравите и да не мислите за него. Представете си, че се е  превърнало в  малък балон и е отлетяло в небето.

крадено от непознатодкраадено от нептознато

В този момент вие сте дали на вашето подсъзнание формата на онова, която искате. Информацията е записана, сега остава само да се чака да не се мисли за желанието, просто го забравете! Допълнителните крадено от непкозанаторкрадено от непознато вълнения и емоции пречат на изпълнението на желанията.

И още някои важни принципи, които трябва да се следват, за да се изпълни желание със силата на мисълта:

Не се притеснявайте за това, което ще се случи утре.
Не се фокусирайте върху това, което нямате. Желанието ви не трябва да е краденот от непознато ксрадено от непознато нужда,  просто трябва да го пожелаете. Ако смятате, че не можете да живеете без него, желанието ви все повече ще се отдалечава от вас.
Всички трудности по пътя към вашата цел преодолявайте първо в мислите си. Например, ако имате важни разговори, поговорете първо мислено   с опонента си, за го убедите крадено от неп ознатоккрадено от непозтнато в своята кауза,  а след това действайте и в  реалността.
Ако наистина не ви върви, не се фокусирайте върху лошия късмет, вие сте късметлия винаги и навсякъде, независимо от обстоятелствата – единствено такава  постановка трябва да присъства във всички ситуации.
Всички в този свят са равни, не се подценявайте, като кракдено от непознатойакрадено от непознато се  сравнявате с другите. Никога не завиждайте!
Правете това, което трябва да правите, и нека всичко да е както трябва да бъде.

По материали на mkmoney

Швейцария подготвя банков преврат

„Чака ни все по-безидейна и все по-арогантна власт“

ЕС: Чалмите са приготвени, главите за тях – също

крадено от непознацтоакрадено от непознеато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *