Серията от нови изригвания на Слънцето са предизвикани от извънземните? (видео)

През последните няколко месеца, НАСА и други космически агенции почти  всеки ден съобщават за нови изригвания на Слънцето, всяко от които е по-силно и по-объркващо, отколкото предишните. Учените в един глас говорят, че нещо необичайно се случва с нашето Слънце, а най-радикалните мнения са, че Слънцето се превръща в свръхнова пред очите ни!

Всичко това доведе до нова вълна на интерес към старата тема на уфолозите, които анализират официални снимки на Слънцето от НАСА през последните няколко години. С никакви „артефакти“ и „бъгове“ не могат  да се обяснят стотиците изображения с  неразбираеми НЛО, заснети близо до Слънцето.

Някои от тези кораби като че ли използват Слънцето за  зарядна космическа станция, като директно изпомпват  енергия от нашата звезда.

Според тази снимка на НАСА от 2016 г., например, близо до Слънцето се вижда ясно обект, свързан със звездата с някаква права линия, вътре в  която се вижда изтегляне на  материал от звездата. Или обратно:

Нито един от уфолозите дори не се опитва да обясни тези наблюдения, но физикът Насим Харамеин счита, че това е възможно. Той  се занимава с космология повече от 30 години,  публикувал е  множество работи по физиката на черните дупки, квантовата механика и други дисциплини.

По негово мнение,  напреднала цивилизация в крайна сметка ще овладее  технологията с  директното изтегляне на звезден  материал за зареждане на  двигатели, което и позволява да се движи в пространството и времето.

Затова дори и в  момента някои цивилизации, може би,  използват нашето Слънце като „космическа зарядна станция“ или чрез използване на енергията на Слънцето и неговата гравитация, да  генерират космически портали към други светове.

оригинал

Мистерия: Огромна сфера се зарежда с плазма от Слънцето (видео)

Космическата снимка на  НАСА SDA AIA171 от  25 май 2017 г., показва огромен скрит кръгъл обект близо до Слънцето. Може да се види как поток от плазма, който изтича от

Continue reading „Мистерия: Огромна сфера се зарежда с плазма от Слънцето (видео)“

Британската кралска академия: Нашето Слънце има дяволски близнак – „Немезида“

Учените лека полека ни доближават до истината, че и Нибиру, и Немезида съществуват, а не са измислици….Става все по-интересно. Макар истините да се поднасят на час по лъжичка. На астрономите…

Continue reading „Британската кралска академия: Нашето Слънце има дяволски близнак – „Немезида““

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *