Мистерии: Двама пътешественици във времето записаха свои клипове едновременно (видео)

Появиха се два видеоклипа с разказите на поредните пътешественици във времето, които твърдят , че са дошли от бъдещето. Те и двамата  са мъже, а разказът на Alexander Smith, публикуван на 16 ноември, практически дословно повтаря нарисуваната от Noah картина на бъдещето, чийто клип се появи на YouTube на 17 ноември (вижте и двата видеоклипа по-долу), пише esoreiter.

Освен това се оказва, според пътешествениците, че те са жертви на ЦРУ, които са пратени в бъдещето против тяхната воля (по време на експерименти, в които не им е било съобщено   какви точно ще са последствията).

И двата записа изнeнадаха интернет потребителите с това, че са твърде сходни, а картините на бъдещето са описани така, както ги описват писателите на научна фантастика, и не издържат никаква критика.

Например, те и двамата видели градове на бъдещето, където, вместо сегашните коли има летящи безпилотни таксита и така нататък, а по улиците- тротоари ходят роботи и хора (особено в XXII век), които въобще не приличат на нас.

И най-важното – навсякъде има много зеленина, чистота и всеобщо спокойствие. Освен това и двамата пътешественици във времето уверяват, че в бъдеще машината на времето ще стане толкова обикновено явление, че ще се използва за организиране на пътешествия както в бъдещето, така и в миналото. И това забавление щяло да  бъде  достъпно за всички …

Тези две видеоклипа  обаче привлякоха вниманието на конспиролозите, които считат, че внезапната поява на тези материали в интернет далеч не е случайно. Освен това те отбелязват и факта, че и двата клипа са станали вирусни, сякаш някой целенасочено ги популяризира.

Защото обикновено истинските пътешественици във времето ги вкарват веднага в някоя психиатрична болница,  а сега …

Поддръжниците на световната конспирация изтъкват две версии за случилото се: или на някой му трябва да осмее и да дискредитира наистина важна информация за пътуване във времето, или медиите са ангажирани с подготовката на общественото съзнание за някаква необичайна информация, която както изглежда, също е свързана с машина на времето, или нещо подобно.

Ще видим….

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *