Поддръжниците на теорията за плоската Земя организираха за първи път конференция (видео)

Сдружението на поддръжниците на теорията за плоската Земя е съвсем реална американска организация. Дори и днес, когато космическите агенции ни предоставят хиляди снимки и видео на нашата планета, направени от космоса, има много хора, които не вярват в това. Според тези скептици, Земята е плоска и силните на деня в крадаено от непознатоккрадено от непознатоц света прикриват този факт по различни причини, пише esoreiter.

Въпреки факта, че съвременното общество на поддръжниците на теорията за плоската Земя се появява през 1956 г., до днес неговите представители никога не са си устройвали международни конгреси. Сега, членове на организацията от целия земен диск (а как би могло да крадено отр наепознато крадено от непознато бъде по друг начин, нали Земята не е кълбо според тях) се събраха в Роли, Северна Каролина, за да проведат първата международна конференция в историята.

Събитието  е било ръководено от Дарил Марбъл, известна с това, че веднъж качва на самолета датчик за височина, за да докаже плоскостта на Земята. Компания крадено от непознатодкрадедно от непознатоа и е правил  Марк Саргент, който пропагандира идеята, че всички живеем под гигантски купол. Темите на конференцията бяха следните: „НАСА и други космически лъжци“, „Плоската Земя и научния метод“, „Проверка на сферичността на Земята“ и т.н.

Между другото, по време на конференция,   съвсем сериозно е бил обсъден въпросът за крадено от непознартойкрадено от нептознато космическите пътешествия на земните жители, или по-скоро – за мистификациите на такива пътешествия, тъй като според привържениците на теорията за плоската Земя, в космоса никой никога не е летял, дори и Юрий Гагарин, да не говорим за американските лунни проекти.

И затова цялата космическа надпревара между САЩ и Съветския съюз крадено от непознатоаксрадено оте непознато – е един балон, измислен през миналия век от илюминатите – глобалисти, за да могат безнаказано да прахосват за своите нужди държавните бюджети на тези държави, лъжейки хората с космически постижения.

Между другото, по тази причина, нито една от страните не се е възмутила от очевидните пробиви в мистификацията, например крадено от непознатоакар адено от непознато Съветският съюз, за ​​изненада на мнозина, по някаква причина замълчава, когато лунните проекти в САЩ се оказват толкова наивни, че това не са могли да забележат само слепите. Поради тази причина СССР и Съединените щати изведнъж спряха своите лунни проекти – като по команда.

Конгресът, според организаторите, е посетен повече крадено от непознатоккрадренор от непознато от 800 човека. А колко жители на нашата планета вярват, че тя е плоска, все още не е възможно да се каже. Дори миналата конференция се затрудни да отговори на този въпрос, въпреки че се говореше за няколко милиона човека.

Но най-важното е, че благодарение на интернет броят на поддръжниците крадено от нсепознатоакрадецно от непознато на теорията за плоската Земя непрекъснато расте. Това е неоспорим факт, което е доста изненадващо и депресиращо за някои учени: Дали не се ражда нова световна религия? ..

крадено от непознатаоккрадено от непаознато

Шокиращо изявление на британски учени: Космос не съществува

По неизвестни причини все по-голям брой хора – дори и учени – от цял ​​свят се присъединяват към „Общността на плоската Земя“ и обявяват всички съвременни представи на човечеството за… Continue reading „Шокиращо изявление на британски краденто от непознато крадено от непознтато учени: Космос не съществува“

Dailymail: Руското „момче от Марс“ възнамерява да спаси Земята (видео)

21-годишният Борис Киприянович уверява, че  помни миналия си живот. Първата си дума той произнася, когато е на  4 месеца, а след още няколко месеца  започва да говори с изречения. На… Continue крадсено от непознаторкрадено оте непознато reading „Dailymail: Руското „момче от Марс“ възнамерява да спаси Земята (видео)“

Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (видео)

Каналът „Рен-ТВ“ създаде филм със заглавие „А Земята е плоска!“. На федералния канал „Рен-ТВ“ бе пуснат филм за теорията за плоската Земя. крадено от нетпознатодкрадено от нецпознато За премиерата на научния филм разказа в социалните… Continue reading „Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (видео)“

 

красдено от непознатоцкрадедно от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *