На Земята всяка година изчезват безследно 8 000 000 (осем милиона!) деца. Къде?

 Тъй като официалните медии по някаква причина не говорят за това, темата за изчезналите деца отдавна е обект на интерес от страна на конспиролозите. На тях им идват на ум най-разнообразни и най-диви варианти, като се започне от глобална индустрия за педофили и се завърши с ритуални жертвоприношения с разчленяване и изяждане.

За мнозина тези предположения изглеждат като фантастика, делириум, лудост и т.н. И колкото и да не е парадоксално – всъщност е. Педофилията и жертвоприношенията, разбира се, са зло. Но всъщност всичко е много, много по-страшно.

През 1998 г. бе създадена организацията  ICMEC (International Centre for Missing & Exploited Children) Международен център за издирване на изчезнали деца. Първоначално ICMEC има  офиси в 22 държави, а сега има повече от сто представителства.

Ако прочетете текущата преса, тогава се оказва, че от това, какъв е броят на децата, изчезващи по света, косата ви може да настръхне. Пише се , че в целия свят става дума за  стотици хиляди. Но всичко това, както се оказва, не е напълно вярно. Истината е, че според официалните данни на ICMEC всяка година изчезват 8 милиона деца в света. Замислете за над тази цифра.

Осем милиона за  40 години, т.е. възрастта на активен възрастен, това са   320 000 000. Което  означава, че за 40 години населението в света, като една   страна – САЩ – е изчезнало без следа. Къде са отишли  всички тези хора?

За  педофили, за магически ритуали, за тестове на  козметика,  за донорски органи и други неща, за които  често се пише, но  8 милиона годишно май са   твърде много? За целта трябва в света всеки втори да е или людоед  или педофил. И затова са нужни такива обемни  „доставки“.

Западните конспиролози,  шокирани от новите данни на ICMEC, са тотално  объркани. Нали те от десетилетия разказват за стотици хиляди изчезнали хора. А се оказва, че само в САЩ изчезват 800 000 деца  годишно. Почти един милион.

Един милион деца годишно означава, че 1% от американските семейства веднъж годишно  дават   детето си някъде. Тъй като детството продължава до 18 години, статистиката за 18 години е 18 000 000. Което означава, че  е почти всяко пето семейство в САЩ, както се оказва, губи дете. То изчезва безследно.

Под  впечатлението от тези нови данни изумените конспиролози се опитват да обяснят това, което се случва с още по-безумни теории.

Какви са тези теории?

Например, според някои конспиролози,   правителствата на големите държави  отдавна летят вътре в  Слънчевата  система и вече цели  компании в продължение на много години добиват полезни изкопаеми на Марс, Луната, и дори и в астероидния пояс. А  компаниите се нуждаят от роби, които  да им работят.

Има една още по-дива теория. Поддръжниците й изхождат от факта, че на Земята има огромни бази на извънземни. Не една или две, като например в  Area  51 в САЩ, a  много. И там също имат нужда от роби. И от свежа храна.

Не можем да опровергаем или потвърдим тези предположения, но можем – можем да погледнем на въпроса малко по-широко.

Както се жалват представителите  на ICMEC, статистиката им е неточна, защото тя е непълна. Ако в Германия, например, имат много добра полиция, а и всички германците имат мобилни телефони и  доверие в полицията, германците веднага се обаждат, когато изчезне дете. Същевременно в Африка, Азия и Латинска Америка няма такъв ред. Никой не знае колко деца изчезват, дори  и приблизително.

По-нататък. Съвременна Германия е много развита, технологично напреднала страна, където дори има полицейски сили, които дори търсят някой. Но освен полицията в Германия (и в Европа като цяло), все още има такова нещо като правосъдие за малолетни и непълнолетни, характерно за „модерната цивилизация“.

Днес в Германия от родителите се отнемат около 50 000 деца годишно. Според легендата, те се настаняват в други семейства, но кой е проверил? И още 100 000   изчезват сами, но не се знае как и къде – това  вече са данните на ICMEC. Общият брой не е 100 000, а 150 000 деца на година. Само за Германия.

Въз основа на горното може да се приеме, че статистическите данни на МККЕВ отразяват занижени статистическите данни за изчезването на деца в световен мащаб. Наистина, за една година в света изчезват не 8 000 000 деца, а  12 000 000.

Но това не е всичко, защото възрастните са същите хора като децата. И те също изчезват. В какви количества те изчезват, ние не знаем, никой не ни казва. Но можете да прецените.

Например, руската преса пише, че в Русия изчезват  15 000 деца годишно. ICMEC смята, че тази цифра е занижена  10 пъти!

Същата така руска преса пише, че възрастните, които изчезват в страната, са 120 000 годишно. По аналогия, можем да приемем, че тази цифра също е 10 пъти занижена.

Не можем да опровергаем или потвърдим това предположение, но според най-оптимистичните оценки като цяло около един милиард души са изчезнали от  планетата през последния половин век. И може би много повече. И това не може да не предизвика определени размисли….

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)

Модификацията на климата изведнъж премина от категорията „Конспирацията «chemtrail» в реалността, тъй като Конгресът на САЩ започна официално да провежда изслушвания за геоинженерството. Вашингтон, окръг Колумбия – В сряда под… Continue reading „Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

Когато през 1999 г. филмът  „Матрицата“ тръгна по кината, публиката по онова време  не можеше дори да си представи как той ще стане феноменално явление в обществото. „Червеното и синьо… Continue reading „Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:“

За да бъде човечеството все по-послушно и бездушно…

Ние виждаме днес света такъв, че  ни се  иска да се скрием от  него и да се затворим в  себе си. Колко хора днес се намират в  това отричане и  … Continue reading „За да бъде човечеството все по-послушно и бездушно…“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *