Д-р Питър Бетър : Oрганичните роботоиди са реални и са проникнали в политиката на САЩ (видео +)

Oрганичните роботоиди, създадени на базата на изкуствен интелект, които изглеждат като хора, не само са реални, но и са проникнали в политиката на САЩ и Холивуд, твърди yournewswire.com.

Според д-р Питър Бетър (Peter Beter), органичните роботоиди са открити от учените напълно случайно.

В тези писма на д-р Питър Бетър има крадено от непознатоскрадетно отй непознато много информация за тези роботоиди. (вижте неговия сайт www.peterdavidbeter.com).

Ако не се лъжа, материал на тема „роботоиди“ в аудиосъобщенията на д-р Питър Бетър започва  от номер 45, а след това той разказва за тях в почти всяко следващо.

Допълнителна информация за тези клонинги и синтетични роботи се съдържа тук: Auricmedia.net крадено от непознатеоцкраденто от непознато reports:

Какво ще стане ако установите, че някои хора в правителството, корпорациите, военните, академичните среди, медиите, научната общност и сред алтернативните изследователи, са препрограмирани версии на техните бивши „Аз“ или са напълно изкуствени същества?

Какво ще стане ако разберете, че те са изцяло под контрола на тайни сили, които имат крадено от непосзнаторкрадено от непотзнато интерес да манипулират и контролират обществото?

След това трябва да обърнете внимание на някои случаи на странно поведение на различни известни персонажи, и ще намерите „двойници“, които изглеждат като повредени или нещо подобно. И ако потърсите повече информация по тази тема, основната разлика между клонингите е в това, че те крадено от нейпознсатоцкрадено от непознато не работят правилно, понякога и „блокират“. Ето и примери:

В първия клип особено впечатлява поведението на Х. Клинтън!!!

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All крадено от енепознатоцкрадено от непознаато rights reserved!

Още по темата:

Конспирации: Водещите на световните телевизии са синхронни биороботи? (видео)

Може би става реч за поредната нелепа конспиративна теория, но авторът й дава достатъчно убедителни доказателства за твърдението си. Един от потребителите на „YouTube“ гледах американски новини дълго време и… Continue reading „Конспирации: Водещите крадено от непкознато крадено ойт непознато на световните телевизии са синхронни биороботи? (видео)“

Можем ли да сме сигурни, че сме хора, а не биороботи?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

крадсено от непосзнатоцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *