„Mомчето от Марс“ иска да спаси Земята (видео)

21-годишният Борис Киприянович уверява, че  помни миналия си живот. Първата си дума той произнася, когато е на  4 месеца, а след още няколко месеца  започва да говори с изречения. На две години детето вече може да чете и да пише.

Борис шокира другите не само със своите способности, но и с познанията си  за извънземни цивилизации и за космоса. В ранна детска възраст Борис казва на родителите си, че преди е живял на Марс и че на планетата има живот, но е преживяла голяма катастрофа и загубва  атмосферата си.

От ранна възраст Борис описва устройството на Слънчевата система,  както и на далечни галактики.

Родителите  му признават, че детето още на три години започва да им  разказва за разни планети, цивилизации, за живота на Марс, за устройството на извънземни кораби. И Борис обяснява всичко това на научен език, използвайки множество специфични термини.

Надежда Александровна, майката на Борис, която е лекар -дерматолог в градската клиника, разказва:

„Никой не го е учил,  но той изведнъж , сякаш по навик, заемаше  поза „лотос“ и разказваше невероятни неща! Подробности за Марс, за планетарните системи, за други цивилизации … Бяхме изумени!  Е, как детето знае всичко това? „

Марс е обитаем, но там е имало ядрена катастрофа. На Червената планета има малко жители, но те живеят в подземни градове.

„Когато съпругът ми и аз  запознахме  Борис с историци, уфолози, те го слушаха и се чудеха. Заключенията им  бяха категорични –  невъзможно е да си измисли сам такива  научни термини, концепции, а чуждите думи, които той използва, могат да бъдат разбрани само от тесни специалисти“, – казва Надежда.

Според Борис марсианците са високи над 7 метра и дишат въглероден диоксид

„Там, на Марс, хората са предимно млади, 30-35 години,  по-възрастни  няма“, – казва момчето от Червената планета. Според него животът на Земята ще се промени, когато бъде отворен Големият сфинкс в Гиза, като  добавя, че има  механизъм, който  е скрит зад ухото на Сфинкса.

По материали на : http://www.dailymail.co.uk/news/article-5054931/Russian-says-lived-Mar-reborn-Earth.html

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *