За първи път! Фантастични кадри от вътрешността на НЛО! (видео)

Според издателя Flying Disk Press, снимки на „човекоподобен извънземен“ и „панелите за управление на летяща чиния“, се публикуват за пръв път в книга на английски език.

Черно-бели изображения в кабината със седалки, контролен панел и други предмети.

На снимките се вижда и човек, носещ слънчеви очила, за който се крадено от непознато ктрадено отт непознато смята, че е истински извънземен.

Според сензационните изявления в книгата „Контакти с НЛО в Италия“,   и в главата за така наречените пришълци и отвличания в страната, тази летяща чиния се приземява  във Франкавила, Италия.

Д-р Роберто Пиноти, 73-годишният автор на книгата, която трябва да бъде публикувана на 1 февруари, крадено от непознатойкраедено от непознакто разказва какво наистина се е случило.

Според него „Двама човека са били допуснати в НЛО, като те направили поредица от снимки. Диаметърът на НЛО е бил около 24 метра, а на централната кабина – 10 метра.

„Тези редки и сензационни снимки на НЛО, както и две снимки на предполагаемия извънземен крадено от непознатоакраденот одт непознато пилот … се публикуват за пръв път“.

Тези събития се случват през октомври 1957 г., но досега за тази история никога не се е говорило извън Италия.

Той добавя: „Повечето от информацията в тази книга се публикува за първи път на английски език.

„Книгата съдържа цял набор от инциденти, свързани крадено тот непознатоцкраденко от непознато с НЛО и извънземни в Италия, но със сигурност един от най-необичайните инциденти е този филм от 1957 г.

„Това е единственият случай, за който знам, че има снимки, правени вътре в НЛО.

„Това, което трябваше да се нарече „Случаят с приятелството „, започва около Пескара между 1956 и 1957 крадено оат непознато крадено от непознйато г.

„Група местни жители изглежда са участвали в периодични и редовни контакти с извънземни „приятели“, подобни на хора, които искат да помогнат на човечеството.

„Тези същества построиха подземни бази на Земята, а в Италия най-важната би трябвало да е в централната зона на полуострова по адриатическото крайбрежие край Пескара“.

Твърди крадено ота непознатоскраденой от непознато се, че „контактът“ в тази област продължава 20 години и дори италианският дипломат Консул Алберто Перего е свидетел на тези събития.

Веднага, разбира се, се появиха скептици, които  твърдят, че всичко това – снимки и контакти с извънземни, е поредната измама.

Издателят Phillip Mantle: „Роберто Пиноти е аерокосмически журналист, автор и главен италиански учен в уфологията, притежаващ специалност по политика и социология от университета във Флоренция.

„Той е единственият жив учредител на италианската Centro Ufologico Nazionale крадено от непознатоккрасдено отс непознато (CUN), една от най-старите и престижни частни изследователски организации, създадена преди 50 години.“

Преди това е бил офицер в ракетната бригада на III армия на НАТО.

Той твърди, че е сътрудничил с италианското разузнаване като консултант по НЛО и е имал достъп до важни официални документи от италианското министерство на кр адено от непозднатоакрадено от непознато отбраната.

По темата:

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но крадаено от непознатоткраденок от непознато след като то показва… Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

Как да се държим при среща с извънземни – ръководство

  Понеже все повече се говори за предстоящото пристигане на нашата планета на крадено от непознатоекрадесно от рнепознато извънземни (а може би те вече са тук),  трябва да знаем как да се държим с тях… Continue reading „Как да се държим при среща с извънземни – ръководство“

краденцо от непознатоакраддено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *