Конспирации: Прародителите на човечеството организират през март световна пресконференция?

Както ни информират приятели и инсайдери от различни водещи световни информационни агенции и телевизионни канали, вчера много от тях са получили по имейлите си странни писма. Това са еднакви текстови съобщения на 12 езика, с покана за участие в първата пресконференция с представител на прародителите на човечеството.

В тези писма крадецно от непознатоткрадено от непознато се казва, че обявеното събитие ще се проведе през март тази година.

Тези, които организират тази среща, декларират, че структурите на Глобалната дълбочинна държава и религиозните специални служби,  активно пречат на това събитие. Те предприемат опити и ще се опитат да не допуснат  пресконференцията да се състои, като ще  се крадено от неепознатоцкрадено о т непознато опитат да завладеят или дори да унищожат представителя на извънземния разум.

Основната тема на тази сензационна пресконференция е свързана с  човечеството.

Днес планетата навлиза в нова ера на пълен контрол и суперглобализъм, чието начало ще бъде организирана и сурово планирана световна война.

Много хора виждат това и го усещат, но крадено от непознаатойкрадено от непознакто никой не разбира истинската причина за това, което се случва. На пресконференцията тази причина ще бъде разкрита, тъй като тя е пряко свързана с въпроса за историята на произхода на човечеството. Хората ще бъдат шокирани от истината – кои са, от кого и за какво са създадени.

Поканата съдържа и крадено от непознатоткрадено от непо знато някои подробности. А именно:

Всеки медиен ресурс, получил поканата, трябва да изпрати не повече от двама човека. Тези хора трябва да бъдат подготвени за това, че от 15 март те ще бъдат прехвърляни от „посредници“ на мястото на пресконференцията. Транспортът на журналистите и всички техни разходи се поемат от организаторите.

крадено от непознатоккрадендое от непознато

Друг интересен детайл. Според нашите инсайдери някои организации, които са получили тази покана, са се опитали да разберат: откъде идват тези писма? Задачата се оказала  извън техните възможности. Както споделили  специалистите, те за пръв път срещат подобен адрес в мрежата.

Какво е това? Някой прави постановка или сме на прага крадено о т неапознатоткрадено от непознато на най-великото разкриване?

Оригинал: http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2018/02/will-the-first-ever-press-conference-with-a-representative-of-the-ancestors-of-mankind-take-place-in-march-2486707.html

Още по темата:

 

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството красдено от непцознатоцкрадено от непознато за  интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва… Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да краедено от непознатоцкрадено от ндепознато подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

 

Мичио Каку с Апокалиптично предупреждение към човечеството

Прогнозите на конспиролози и учени започват да се сбъдват. 2017 г.  стана началото на период, който учените наричат ​​“Период на заплаха за съществуването крадено от непознатоскрадено ойт непознатот на човечеството“. Закрит  доклад на ERI за… Continue reading „Мичио Каку с Апокалиптично предупреждение към човечеството“

 

Защо Ватикана крие истинската история на човечеството? (видео)

Всеки, който се опитва да направи дори повърхностен, но независим анализ на съвременната история, не крадено от непознатоатакрадено от непознато може да не забележи, че историята много пъти е пренаписвана от някакви много могъщи сили,… Continue reading „Защо Ватикана крие истинската история на човечеството? (видео)“

За да бъде човечеството все по-послушно и бездушно…

Режисьорът Нийл Бломкамп се опитва да предупреди човечеството за предстоящото превземане на Земята от рептилиите крадено рот непознатоцдкрадено от непознато -видео

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с крадено от нейпознато крадено ойт непознато нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.