Конспирации: Черните жреци на Атлантида и до сега управляват Земята

Управляващите света жреци-атланти водят съвременния свят към повторението на съдбата на загиналата Атлантида.

Наистина ли, както гласят легендите, жреците, които довеждат до унищожение могъщата древна държава Атлантида, всички до един са загинали в глобалната катастрофа? Най-коварният трик на дявола е, че той убеди целия свят, че не съществува!23

145

Вождовете на Атлантида започнали да отделят внимание на прекомерното развитие на технологиите. В Атлантида започва да се развива производството. Техногенното развитие изглеждало на лидерите на Атлантида по-малко трудоемко и по-ефективно.

267

Рама повежда войната на лемурийците срещу атлантите, защото той бил против това някои хора да са роби, а други – свръхчовеци, за каквито са се считали атлантите. Хиперборейците заемат страната на Лемурийците.

Грехопадението на Атлантида се случват поради това, че късните атланти затънали във войни. Изкривяването на истината, създаването на фалшиви религии, безкрайни войни, революции, кризи, глад, болести, причинени от човека катастрофи, унищожаване на природата, смърт на целия живот на Земята – това е работа на мъдреците-глобалисти.

Днес човечеството едно към едно повтаря пътя на загиналата Атлантида. За да се избегне тази съдба е необходимо да се събуди приспания от жреците – атланти разум на хората и да се изостави пагубния път на деградация и самоунищожение, подготвен за света от тъмните Жреци – Илюминати …

По материали на svettajni

Oще по темата:

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *