Конспирации : 5-те най-зловещи пророчества за началото на Третата световна война

С оглед на задълбочаването на военния конфликт в Сирия, в който вече участват десетки страни и всяка има свои собствени интереси, зловещите пророчества за началото на Трета световна война стават все по-актуални.

Някои от тези откровения са доста стари, някои са съвременни, но във всяко от  тях се говори за идването на ужасни катаклизми и сътресения, предизвикани от човешкото оръжие и жаждата за кръв.

„Аз не знам с какво оръжие ще се води Третата световна война, но в четвъртата ще се използват тояги и камъни!“ – пише Алберт Айнщайн в писмо до президента на САЩ Хари Труман през 1945 г. и сега, след 73 години, тези думи плашат целия свят, но уви!,  не спират политиците от разпалването на нови войни.

 

Майка Шиптън живее в малко английско селище в началото на 16 век. Майка й, Агата Саутейл, се занимава с гадаене и за нея се е  шепнело, че самият дявол идва в къщата й.

След едно от тези посещения Агата ражда дъщеря – Урсула, която била много грозна, но още като дете проявявала необичайни способности, а от 16 години започва да прави предсказания. Много от нейните пророчества се случват.

 

Пророчества за Третата световна на Нострадамус

Нострадамус има най-малко 12 катрени, които могат да се тълкуват като предсказания за третата световна война.

„Косата ще се свърже с езерото в Стрелец, В неговата най-висока точка. Чума, глад и смърт от въоръжени ръце, Векът се приближава до своето обновление. „

„След голямо нещастие,  човечеството го заплашва още по-голямо, Когато се обнови големият цикъл на столетията, Дъжд от кръв и мляко ще се излее, глад, война и болести. В небето ще има огън, зад който се простира опашка от искри.

„Maбус скоро ще умре, а след това ще се извърши ужасно изтребление на хора и животни: Внезапно ще дойде възмездие, Сто ръце, жажда и глад, когато кометата прелети.“

 

Впрочем, в интервюто, което Ванга дава на руския журналист Сергей Koсторни през 1995 г., Сергей пита Ванга: „Очакват ли го в близко бъдеще човечеството големи войни и природни катаклизми?“.

И Ванга отговаря: „Ще има отделни огнища, но това няма да засегне всички наведнъж“.

Думите на папа Франциск

През 2014 г. папа Франциск заяви, че третата световна война „вече е започнала, частично“. Преди това   папата многократно призовава да се приключат въоръжените конфликти в различни части на света: Украйна, Ирак, Сирия, Газа и Африка. А през 2017 г. Франциск каза, че недостигът на питейна вода може да доведе до нов световен конфликт.

„Правото на вода е определящият фактор за оцеляването на човека и бъдещето на човечеството и аз се питам дали се движим в посока на голяма световна война заради водата“, казва папата.

Според ООН в момента недостигът на вода засяга повече от 40% от хората в света, от достъп до чиста вода са лишени 783 милиона човека. До средата на 21-ви век броят на хората, живеещи в  постоянен недостиг на вода, ще надхвърли 4 милиарда души.

Източник: paranormal-news

Още по темата:

  •  

Неутешителните и мрачни предсказания на Нострадамус за 2018 година

Известният френски средновековен астролог, лекар, учен и предсказател, Мишел дьо Нострадам публикува своите предсказания в книга, наречена „„Предсказания“ (Les Propheties)„. Всички предсказания са написани под формата на римувани четиристишия (катрени),… Continue reading „Неутешителните и мрачни предсказания на Нострадамус за 2018 година“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *