Конспирации: Пътешественик във времето показа сблъсъка на Нибиру със Земята (видео)

В мрежата е публикуван видеоклип, който показва развитието на събитията при сблъсъка на тайнствената планета Нибиру със Земята.

Този видеоклип е публикуван от човек, който нарича себе си пътешественик във времето. Той твърди, че видеото показва реалната картина на развитието на събитията и последствията от сблъсъка на нашата планета с Нибиру.

 

Според автора на клипа, човечеството няма да има шанс да се спаси.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

 

Related Posts

3 thoughts on “Конспирации: Пътешественик във времето показа сблъсъка на Нибиру със Земята (видео)

  1. Това може да се случи само в някоя американска боза,както обикновено.Свикнали сме отдавна на подобни сюжети редовно дъвкани и изплюти на голям екран от холивуд.В действителност си имаме прекалено надеждни защитни механизми на земята,че и извън нея за да не може това да се случи в действителност.Спете спокойно

  2. От разкритите и разчетени Шумерски глинени плочки от археолога Закария Сичин, става ясно, че планетата Нибуру не ще се сблъска с Земята. Според записките Спътника Кингу се сблъсква с пранетата Тиамат и така се ражда Земята. Вярно е, че минаването и в близост до Земята могат да предизвикат огромни вълни поради нарастване на гравитацията, а и активиране на земетресения и вулкани. Така, че от това цивилизацията ни не ще изчезне, особено ако Нефилимите – Анунаките имат връзка с Русия.

  3. Първият ми коментар не беше одобрен, тъй като попитах нещо, което явно не се е харесало на модераторите. Така този клип изобразява само и единствено симулация на сблъсък на голям астероид с планетата Земя. Клипът е много стар и по никакъв начин не изобразява сблъсък на планетата Х или планетата Нибиру със земята. Въпросната планета е три пъти по-голяма от земята и има крила, ако не се лъжа… Краят на света ще дойде, когато нашето Слънце се превърне в червен гигант. Лека нощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *