НЛО плазмоиди летят над Великата китайска стена (видео)

Великата китайска стена е много известно древно съоръжение, за коeто има много различни хипотези за произхода. Но  сега не става дума за тази стена, а за странните обекти, които летят над нея.

Това не е обикновен НЛО в общия смисъл на думата. Това не са летящи чинии с извънземни вътре крадено отк непознасторкрадено от непознато в тях. Това е нещо съвсем различно. Те дори не са безпилотни извънземни дронове, това е нещо – живо. Или по-точно, това се държи като живо същество.

По-долу има видеоклип, на който се вижда как над Китайската стена пътешественик е заснел на видео това историческо съоръжение, използвайки безпилотен летателен апарат кратдено от непознатоккрадено отс непознато с камера.

Видеото е интересно на първо място с това, че камерата е с добро качество и видеото е с висока разделителна способност. Това е важно в този случай, защото ако камерата бе по-лоша, тези обекти изобщо нямаше да се видят.

Първо, те са много, много, много бързи. И при крадено дот непознатоакрадено от непознкато тези немислими скорости те правят невероятни резки промени в трaекторията си. Размерите им са малки, като, да речем, топка за тенис.

Срещнах такива по време на изследванията си и ги видях много много отблизо. Това са концентрирани енергии. Кълбо от енергия, плазмен сноп, заобиколен от лъчи. Те не зависят от крадйеано от непознатоскрадено от непознато гравитацията и могат да развиват каквато си искат скорост, дори свръхзвукова и да правят завои под прав ъгъл при тези си скорости. Те също така могат да преминават през материални обекти, без да причиняват никаква вреда, дори и през живи организми.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още краден о от непознатоекрадено от нтепознато по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено отр непознатоккрадено ойт непознато

One Reply to “НЛО плазмоиди летят над Великата китайска стена (видео)”

  1. Квазиракис

    Виждал съм подобно нещо. Много се чудих какво е това, докато не разбах. Това не са никакви плазмоиди а просто прашинки плуващи във въздуха близо пред обектива на камерата. Направете опити с качествена камера в запрашена среда и ще видите, че съм прав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *