Портал в небето се появи в Шотландия (видео)

 

В мрежата е публикувано видео, на което е заснет мистериозен портал, появил се в небето на Шотландия.

Местните жители станали свидетели на внезапната поява в небето на портала.

Очевидците първоначално били впечатлени от това, което виждат, а след това се ориентирали и заснели на видео мистериозното събитие. Видеоклипът бе крадено от непознцатоцкрадено от непозенато качен в YouTube.

На записа се вижда   кръгла синя светлина, към която се приближава НЛО, който изчезва след известно време. Всичко това се случва преди да изгрее Слънцето.

Потребителите активно разглеждат този видеоклип. В момента около 409 хиляди човека са гледали видеото с портала.

 

Тайлър Глокнър, който е крадено от неапознатоккрадено от непеознато изследовател на събития, свързани с извънземни и НЛО, източник на синята светлина не може да бъде прожектор, намиращ се на повърхността на Земята.

Някои са склонни да мислят, че на клипа се вижда портал, чрез който извънземни същества пътуват през времето и пространството.

Скептичните потребители имат свой вариант – източник крадено от н епознатокйкрадено от непознато на тази светлина е Луната, скрита зад облаците.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Под пирамидите в Гиза в Египет крадено от непознатодкрадено дот непознато е намерен „Звезден портал“, монтиран от извънземните богове? (видео)

Преди няколко дни в пресата в някои страни от Близкия изток се появиха съобщения за невероятно тайно откритие на египетски археолози, което, въпреки че е направено преди много години, по… Continue reading „Под пирамидите в Гиза в Египет е крадено от непознато карадено оцт непознато намерен „Звезден портал“, монтиран от извънземните богове? (видео)“

В САЩ се отвори портал, от който излетяха множество НЛО (видео)

Жители на Флорида са станали свидетели на появата на голям брой неидентифицирани летящи обекти. Това събитие се е случило във Флорида. Хората, които станали свидетели на появата на крадено от неапознацтоакрадено от непознато НЛО, са… Continue reading „В САЩ се отвори портал, от който излетяха множество НЛО (видео)“

 

Над Слънцето се отвори портал и се появи огромна извънземна сонда (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непозанато крадаено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *