Невероятно: Обсерваторията STEREO откри до Слънцето огромен обект с неизвестен произход (видео)

Американската автоматична обсерватория STEREO, която се намира на хелиоцентрична орбита за изследване на слънчевата активност, е засекла нещо наистина потресаващо в края на май тази година.

Статичната снимка на този неидентифициран космически обект едва ли ще впечатли много от нас, но след като изгледате видеоклипа по-долу, със сигурност доста  ще се изненадате. Какво е това? Откъде се взело до Слънцето и накъде отива?

Загадъчният клип е бил качен на уфологичния канал в YouTube „A51: S Studios“. Според автора на канала тези кадри недвусмислено показват огромен космически кораб, подобен на пръстен с вписан в него ромб.

Ако това наистина е вярно, то  размерите на НЛО са сравними с размера на цяла планета! Въпреки факта, че видеото се появи в интернет преди два месеца, то едва сега заинтересува много уфолози и конспиролози, пише esoreiter.

Сред експертите се разгоряха остри дебати за естеството на този феномен. Никой не се съмнява, че обектът не може да бъде астероид или че е имало проблеми в спектрометъра на STEREO, но учените не могат да стигнат до консенсус за това кой  е създал тази невероятна структура.

Някои конспиролози предполагат, че става дума за тайна космическа станция, построена от земния елит, за бъдещото им преселване там от Земята.

Що се отнася до уфолозите, те имат различна гледна точка по този въпрос. Изследователите на неизвестни обекти и извънземни цивилизации изразиха мнение, че това е извънземен космически кораб, при това не какъв да е, а боен!

Според експертите, такъв крайцер може да унищожи нашата планета за една секунда от много по-голямо разстояние, но след като това все още не се е случило означава, че „зелените човечета“ нямат нищо против нас.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Извънземен боен кораб: Какво са заснели камерите на Международната космическа станция? (видео)

Камерите, разположени на борда на Международната космическа станция, са записали неидентифициран летящ обект с големи размери и странни очертания. Онлайн излъчването, което може да види всеки, който използва интернет, веднага… Continue reading „Извънземен боен кораб: Какво са заснели камерите на Международната космическа станция? (видео)“

 

НЛО като транспорт за демони и ангели

От началото на НЛО- ерата основна хипотеза е идеята, че НЛО-та и техните пилоти пристигат на Земята от други планети, където цивилизация на   свръхинтелигентни същества е  достигнала много високо… Continue reading „НЛО като транспорт за демони и ангели“

НЛО над боен кораб на САЩ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *