Над Аризона се отвори „Окото на бог Хор“ (видео)

Древното „Око на Хор“ се появи в небето над Западен Финикс, Аризона, САЩ.

Много странен облак, приличащ на „Окото на Хор“, е заснет над Западен Финикс, Аризона на 2 ноември 2018 г.

Уаджет (Уджат, също така и окото на Ра) е древен египетски символ, лявото соколово око на бог Хор, крадено от непознатойкрадено от непознато което е било избито в битката му със Сет (още Сутекх или Сетех). Дясното око на Хор символизира Слънцето, а лявото око – Луната, неговото увреждане се обяснява с фазите на Луната.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Теоретичен физик на НАСА: краадено окт непознатоккрадено от непознато Хората представляват заплаха за Галактиката и, най- вероятно, ще бъдат унищожени!

Science News: Вероятно всички сте запознати с научно-фантастични филми и телевизионни сериали, в които извънземна раса – агресор напада Земята, подлагайки хората на немислимо изтребление. А на фона на подобни… Continue reading „Теоретичен физик на НАСА: Хората крадено от непознадтоекрадено от непознаато представляват заплаха за Галактиката и, най- вероятно, ще бъдат унищожени!“

 

Конспирации: Кой незабележимо и тайно „маркира“ с чипове хора по крадено кот непознатоакрадено от неапознато цял свят? (видео)

По цял свят много хора внезапно откриват странни белези по кожата си. А по-нататъшно изследване показва наличието на малки чужди обекти, намиращи се под тези белези. Повечето конспиролози са на… Continue reading „Конспирации: Кой незабележимо и тайно „маркира“ с чипове хора по цял свят? (видео)“

Защо краадеено от непознаторкрадено от непознато на добрите хора им се случват лоши неща?

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознато ксрсадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български краадено от непознатоткррадено от непознато език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.