Виден политик призна, че е виждал НЛО (видео)

Представяме ви два видеоклипа, над които уфолозите сериозно са се замислили. По-интересен е вторият, в който известен политик от Сингапур откровено признава, че лично е имал среща с извънземни летателни апарати.

Пурообразен НЛО прелетя над остров Спайк

В края на миналия месец е получено интересно видео от Ирландия. В небето, близо до остров Спайк, е бил забелязан пурообразен НЛО.

Между другото трябва да се отбележи, че според версията на премията World Travel Awards, ирландският остров Спайк със своята невероятна атракция – затворническа крепост (през ХVІІІ в. там на мястото на манастир е построена крепост, където е дислоциран военен гарнизон цял един век, само че през 19 -ти век в тази уникалната структура се настанява затвор, съществувал до 2004 г.), който е признат за по-интересна туристическа дестинация от световноизвестната Айфеловата кула в Париж, Колизеума на Рим и Бъкингамския дворец в Лондон.

Може би извънземните също са се заинтересували от това място от гледна точка на „невероятните екскурзии“, защото преди това никога не е забелязвано нещо подобно на остров Спайк.

Още един виден политик призна, че е срещал НЛО

За руснаците такъв откровен политик беше и остава бившият ръководител на Република Калмикия Кирсан Илюмжинов, който в интервю с известния журналист Познер разказа по телевизията за цяла Русия, че през септември 1997 г. е бил отвлечен от извънземни и е посетил кораба им. Впрочем Илюмжинов дълги години беше президент на Световната федерация по шах…

Само че и други известни политици признават, че са се срещнали с НЛО или извънземни и затова вярват в тях.

Именно такава откровеност сподели наскоро в интернет Го Ман Сенк (на снимката горе), виден политик от Сингапур (лидер на Народната партия на тази страна). Сенк видял първия извънземен кораб близо до дома си.

Това, признава Сенк, било толкова невероятно, че не повярвал веднага на очите си. По време на една от командировките си политикът отново се сблъскал с нещо подобно. Всичко това го убедило, че извънземните наистина съществуват и че постоянно наблюдават жителите на Земята.

earth-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Д-р Питър Бетър : Oрганичните роботоиди са реални и са проникнали в политиката на САЩ (видео +)

Oрганичните роботоиди, създадени на базата на изкуствен интелект, които изглеждат като хора, не само са реални, но и са проникнали в политиката на САЩ и Холивуд, твърди yournewswire.com. Според д-р… Continue reading „Д-р Питър Бетър : Oрганичните роботоиди са реални и са проникнали в политиката на САЩ (видео +)“

 

За правото на избор, политика, рай, ад и … Свети Петър

След като един политик бил ударен от кола, той попаднал на небето. Там го посрещнал самият Свети  Петър и му казал: – Добре дошли! Вие сте пред портите на Рая,… Continue reading „За правото на избор, политика, рай, ад и … Свети Петър“

Световната политика се ръководи от неземни сили?

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *