Express: В секретните досиета на КГБ се говори за завръщането на крилатите богове от Древен Египет!

Привържениците на конспиративните теории отдавна смятат, че извънземните са играли  огромна роля в изграждането на египетските пирамиди преди хиляди години. В Египет в центъра на вниманието на повечето туристи са впечатляващите паметници на древността и чудесата на миналото.

Документалният филм на Amazon Prime „Секретните файлове на КГБ“ се разказва, че крадено от непознкатоакрадерно от непознато през 60-те години екип от съветски изследователи открили мистериозна гробница в Египет и нещо „необяснимо“ в една от Великите пирамиди.

За служителите на КГБ било трудно да приемат, че изучаването на митовете може да доведе до откриването на напреднали извънземни знания. Въпреки това авторите на документалния филм откриват човек, който крадено от непознатто крардено от непознато работи като дипломатически куриер в Съветския съюз.

Бившият съветски служител, който дал интервю в условия на анонимност, тъй като сега работи за руската мафия, описва как веднъж е транспортирал документи от Кайро до Москва. Ексдипломатическият куриер обяснява, че сред документите имало и служебна бележка на високопоставен офицер от КГБ.

крадено от непозна тоцкрадено от наепознато Той твърди, че в документа се казвало следното: „Моят екип получи бележки от един от учените, работещ по откритията на гробницата.“ В друг документ, отбелязан със „Строго секретно“, са описани материалите, намерени в гробницата. Документът гласи: „Местоположението не се разкрива. Предмети: кутии с реликви, мумифицирани тела, каменни саркофази и образци крцадено от непознатоткрадено от анепознато от йероглифи. „

Ученият, съставил доклада, е един от първите, които влизат в тази гробница. В доклада се казва: „По време на проверката на част от стената обърнахме внимание на странно усещане, сякаш от камъните се излъчваше магнитна отблъскваща сила. Не можахме да намерим никакво научно обяснение за това“.

краддено от непознаторкрадено от непаознато

В доклада на криптолога се съобщава, че „сред находките се намира частично декодирано съобщение на стената на гробницата, в което се говори за пророчество за завръщането на крадено от непознсатоткрадено от непо знато древните крилати богове.“

От документите става ясно, че Кремъл се е отнасял много сериозно към този мит. В един от докладите се посочва, че са изпратени военни да защитават това място. А по време на отварянето на саркофага системата за сигурност е била на най-високо ниво.

Матю Къркъм (Matthew Kirkham)

крадено от непсознато крадеено от непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Бойните човеко-маймуни на КГБ (видео)

В центъра на филма е увлекателната и екзотична история на професора – зоотехник Иля Иванович Иванов, сега напълно забравен. Неговите изследвания, които се пазят в тайните институции, са с гриф… Continue reading „Бойните човеко-маймуни крадено от непознатоцкрадено от непо знатйо на КГБ (видео)“

Daily Star : Извънземните от Нибиру вече са на Земята и руснаците знаят това! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крайдено от непознатойкрадено от непознат о

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *